default-image

Άφησε την πολιτική για την οινοποιία

Κρήτη
Άφησε την πολιτική για την οινοποιία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Θα θυμάμαι ότι είστε η τελευταία που έδωσα το λόγο ως αντιπρόεδρος της Βουλής. Είναι η τελευταία φορά που βρίσκομαι στην έδρα».

Με αυτά τα λόγια ανακοίνωνε στο πανελλήνιο την απόφασή του να μην είναι ξανά υποψήφιος στις εθνικές εκλογές του 2012 ο πρώην υφυπουργός Γεωργίας επί των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, Βαγγέλης Αργύρης, καλώντας στο βήμα τη βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρία Κόλλια Τσαρουχά.

Πριν λάβει το λόγο, η ομιλήτρια ρώτησε τον κ. Αργύρη: «Δηλαδή δε θα είστε υποψήφιος;», κι εκείνος απάντησε: «Ναι, δε θα είμαι υποψήφιος».

Πού τον θυμηθήκαμε τον κ. Αργύρη; Σε μια νέα είδηση από το χώρο του κρασιού. Ο Βαγγέλης Αργύρης είναι ο νέος πρόεδρος της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Αμπέλου και Οίνου και ως πρώτη του ενέργεια από το νέο πόστο του ζήτησε από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλη Αποστόλου την άμεση κατάργηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο κρασί.

Μάλιστα, το αίτημα διατυπώθηκε σε συνάντηση με τον Βαγγέλη Αποστόλου.

Και θα μου πείτε, «από πού και ως πού;»... Το έψαξα το θέμα και βρήκα την πληροφορία ότι ο Βαγγέλης Αργύρης φτιάχνει κρασί στην Ήπειρο, ως επικεφαλής της Συνεταιριστικής Οινοποιίας Ηπείρου "Ζοίνος Α.Ε.".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News