default-image

Κάνουν τα πάντα για να παρκάρουν μπροστά από το μνημείο!

Ηράκλειο
Κάνουν τα πάντα για να παρκάρουν μπροστά από το μνημείο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν ξέρω τελικά αν το ψάρι βρομάει από το κεφάλι ή και κάποιες φορές βρομίζει πρώτα η ουρά, όμως εδώ έχουμε ένα τρανταχτό παράδειγμα κακών πολιτών και κακής αστυνόμευσης!

Δείτε: Στο γλυπτικό σύνολο για τη Μάχη της Κρήτης επί της λεωφόρου Δημοκρατίας ο Δήμος τοποθέτησε πέρυσι πλαστικά κολονάκια! Αυτά τα ξεπάτωσαν οι οδηγοί που έψαχναν πάρκινγκ, και ως εμπόδιο για την πρόσοψη του μνημείου τοποθετήθηκαν ζαρντινιέρες! Όμως, τώρα τα πράγματα είναι ακόμη πιο εύκολα!

Οι ξύλινες ζαρντινιέρες έχουν κολλήσει στο πεζοδρόμιο και έτσι οι οδηγοί παρκάρουν μπροστά από αυτές!

Δηλαδή η παράβαση είναι καραμπινάτη, γιατί εκείνοι που ρισκάρουν να παρκάρουν μπροστά από τις ζαρντινιέρες ούτε κάρτα στάθμευσης δεν τοποθετούν! Όμως η Δημοτική Αστυνομία δεν έχει επιβάλλει ως τώρα τα πρόστιμα που πρέπει σε αυτήν την πλευρά του δρόμου αυτό το διάστημα!

Όλες οι ενέργειες γίνονται για να κρατηθούν άδειες οι θέσεις των τουριστικών λεωφορείων απέναντι, όπου σταθμεύει και η αστυνομική κλούβα! Γι' αυτό σας λέω... η νοοτροπία είναι άτιμο πράγμα και δεν αλλάζει εύκολα! Ούτε για τους πολίτες, ούτε για τους εκλεγμένους που μας διοικούν!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News