default-image

Καλοκαίρι με χριστουγεννιάτικα λαμπάκια στο Ηράκλειο!

Κρήτη
Καλοκαίρι με χριστουγεννιάτικα λαμπάκια στο Ηράκλειο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα", θα πείτε και προφανώς τα ζητήματα αισθητικής είναι υποκειμενικά για τον καθένα.

Σήμερα όμως που στο Δημοτικό Συμβούλιο ενδέχεται να συζητηθεί η πρώτη φάση "σαλαμοποίησης" στη διαχείριση της Βικελαίας αντί ενός ενιαίου φορέα, με τη ΔΕΠΤΑΗ να αναλαμβάνει το βιβλιοπωλείο στο ισόγειο, δε βλέπουν και αυτήν την "κιτσαρία" στην εφαρμογή του αρχιτεκτονικού σχεδίου και της ενιαίας εικόνας της νέας εμφάνισης της Βικελαίας;

Μιλάμε για τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια της πλαστικούρας, που ξέμειναν στην πρόσοψη του κτηρίου και ουδείς συγκινείται μήνες τώρα να αποκαθηλώσει την πλαστικούρα με το "νέον".

Έλεος, τόσο καιρό δεν τα βλέπουν; Δε βγάζουν μάτι ή τα άφησαν για ομορφιά; Αυτοί που κάποτε υποτίθεται ότι πρωτοστατούσαν για τη διάσωση της πολιτιστικής και πνευματικής "κιβωτού" της πόλης...

Ας εξηγήσουν και αυτή τους την απάθεια τόσους μήνες ή, για να μην μπουν σε κανένα κόπο, ας μας ανακοινώσουν ότι θα παραμείνουν ως έχουν τα φωτάκια της πλαστικούρας μέχρι τα επόμενα Χριστούγεννα!

"Έξι συν ένας" πολιτισμοί στη βιβλιοθήκη-σύμβολο στην πρόσοψή της. Ο έκτος είναι τα χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια του πλαστικού και "Καλές γιορτές"!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News