default-image

Είναι υπερήφανοι για την Ελένη και δεν το κρύβουν

Κρήτη
Είναι υπερήφανοι για την Ελένη και δεν το κρύβουν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εδώ και λίγα 24ωρα οι Κρητικοί αισθάνονται υπερήφανοι... Ο λόγος είναι ότι στο "τιμόνι" της Εισαγγελίας Διαφθοράς θα βρίσκεται η Κρητικιά αντιεισαγγελέας Εφετών Ελένη Τουλουπάκη.

Κι αν όλο το νησί αισθάνεται υπερήφανη για την 52χρονη μάχιμη εισαγγελέα, στα Χανιά, και ειδικότερα στην Κίσσαμο, η υπερηφάνεια των ντόπιων ξεχειλίζει...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΡΗΤΙΚΙΑ Η ΝΕΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ

Αυτό φαίνεται, εξάλλου, και από τη συγχαρητήρια ανακοίνωση που εξέδωσε η δημοτική Αρχή Κισσάμου για την επιλογή της Χανιώτισσας εισαγγελέως για τη θέση της επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς.

«Ο Δήμος Κισσάμου και ο δήμαρχος Θεόδωρος Σταθάκης συγχαίρουν την εισαγγελέα και Κισαμίτισσα κυρία Ελένη Τουλουπάκη για την εκλογή της ως επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς, και μάλιστα με συντριπτική πλειοψηφία, από το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου.

Θα θέλαμε να της ευχηθούμε καλή δύναμη στις δύσκολες υποχρεώσεις που αναλαμβάνει, αν και θεωρούμε ότι η επαγγελματική της ευσυνειδησία, η γνώση που έχει για το αντικείμενο, αλλά και οι ηθικές βάσεις που απέκτησε από την οικογένειά της, και οι οποίες τη χαρακτηρίζουν, θα την οδηγήσουν στην επιτυχή εκτέλεση των καθηκόντων της», αναφέρεται στην εν λόγω ανακοίνωση.

ΝΑΣ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News