default-image

Κιόσκι - σκουπιδότοπος στη Βίγλα

Κρήτη
Κιόσκι - σκουπιδότοπος στη Βίγλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια επιστολή με τέσσερις φωτογραφίες, τις οποίες και δημοσιεύει η "Νέα Κρήτη" απέστειλε μια κάτοικος του Ηρακλείου και αναγνώστριά μας (τα στοιχεία της αναφέρονται στην ηλεκτρονική ταχυδρομική διεύθυνση που χρησιμοποίησε, ωστόσο η ίδια υπογράφει με τα αρχικά της Μ.Π.), παραθέτοντας την κατάσταση στο πρώην πάρκινγκ του Δήμου Ηρακλείου, το οποίο λειτουργούσε και έκλεισε πάνω στα ενετικά τείχη στην περιοχή της Βίγλας.

Η κατάσταση δεν είναι καθόλου καλή, όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες, από το απέραντο λακκουβοδρόμιο ως το παλιό κιόσκι για την έκδοση εισιτηρίων, το οποίο ποτέ δεν απομάκρυνε ο Δήμος Ηρακλείου, αν και περιουσία του, αλλά παρέμεινε στο σημείο να κοσμεί το χώρο.

Ωστόσο, η αναγνώστρια που μας έστειλε τις φωτογραφίες αναφέρει ότι το κιόσκι μεταφέρθηκε στην άκρη από ιδιοκτήτες επιχείρησης στην περιοχή. Κατά τη γνώμη της μάλιστα δεν έκαναν καλά να το μεταφέρουν, αλλά έπρεπε να ειδοποιήσουν το Δήμο Ηρακλείου να το απομακρύνει!

Η ίδια πιστεύει ότι το κιόσκι μεταφέρθηκε από τους ιδιοκτήτες της παρακείμενης επιχείρησης, ωστόσο αυτό δεν μπορεί να είναι άλλο από εικασία της αναγνώστριάς μας, μιας και δε μας έστειλε φωτογραφία... επ' αυτοφώρω!

Οπότε το ερώτημα είναι σαφές: Πώς γνωρίζει η ίδια ότι το μετέφεραν οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης; Επίσης, γεννάται άλλο ένα ερώτημα: Πώς γνωρίζει η ίδια ότι οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης δεν έχουν ειδοποιήσει κάποιον εκ των αρμόδιων αντιδημάρχων για τη μεταφορά του περιπτέρου εισιτηρίων;

Μπορεί να ειδοποίησαν είτε την Υπηρεσία Καθαριότητας με αντιδήμαρχο τον Χάρη Μαμουλάκη, είτε τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Γιάννη Αναστασάκη, που έχει την ευθύνη των πάρκινγκ, και απλώς να μην ανταποκρίθηκαν!

Η ουσία ωστόσο είναι μια: Ο Δήμος, ακόμη κι όταν έκλεισε το πάρκινγκ, άφησε πίσω του σκουπίδια! Τώρα το αλουμινένιο κιόσκι μπορεί να γίνει βορά των παλιοσιδεράδων!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News