default-image

Το συγκινητικό μήνυμα του γνωστού Ηρακλειώτη που αρρώστησε

Κρήτη
Το συγκινητικό μήνυμα του γνωστού Ηρακλειώτη που αρρώστησε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η υγεία του δοκιμάστηκε έντονα. Χρειάστηκε να νοσηλευτεί στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας της Καρδιολογικής Κλινικής του ΠΑΓΝΗ αλλά τελικά βγήκε νικητής και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, αναρρώνοντας πλέον στο σπίτι του.

Ο λόγος για τον Μιχάλη Παπαδάκη, πρώην γραμματέα της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο και νυν εξ απορρήτων του Ραγκούση, που μπήκε αιφνιδιαστικά στο νοσοκομείο εξαιτίας καρδιολογικού προβλήματος.

Ο ίδιος ωστόσο δεν έκρυψε τη συγκίνηση του για το κύμα αγάπης και συμπαράστασης που δέχτηκε στην διάρκεια της νοσηλείας του στο νοσοκομείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΝΩΣΤΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΗΣ ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

Μέσα από μία ανάρτηση στο Facebook ο Μιχάλης Παπαδάκης αναφέρθηκε στην περιπέτεια του μην παραλείποντας να ευχαριστήσει όλους όσοι το βρέθηκαν στο πλευρό του και του συμπαραστάθηκαν με το δικό τους τρόπο ενώ ιδιαίτερη αναφορά γίνεται και στο προσωπικό του ΠΑΓΝΗ.

Διαβάστε την ανάρτηση του κ. Παπαδάκη στο Facebook

Υπάρχουν στιγμές που καταλαβαίνεις με έντονο τρόπο την αξία των ανθρώπων, των επιστημόνων, των συγγενών και των φίλων.

Σήμερα και ύστερα από την ολιγοήμερη περιπέτεια με την υγεία μου, θέλω από καρδιάς και ολόψυχα να ευχαριστήσω όλους εσάς, που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο βρεθήκατε δίπλα μου.

Ιδιαίτερα, ευχαριστώ τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό από το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΠΑΓΝΗ και το Καρδιολογικό Ιατρείο, τα στελέχη του Αιμοδυναμικού Ιατρείου, τους εξαίρετους επιστήμονες από τη Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης της Καρδιολογικής Κλινικής και βέβαια τους ιατρούς και νοσηλευτές της Καρδιολογικής Κλινικής του ΠΑΓΝΗ.

Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας μου απέδειξαν όχι μόνο ότι προσφέρουν σε όλους μας άριστες ιατρικές υπηρεσίες, αλλά πολύ περισσότερο ότι δίνουν αξία και νόημα στην ανθρώπινη υπόσταση.

Αγαπημένοι μου φίλοι,Η παρουσία σας, τον ενδιαφέρον σας, μου δίνει δύναμη για τη συνέχεια.

Στη σύζυγο και τα παιδιά μου ένα μεγάλο ευχαριστώ που είναι δίπλα μου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News