"Μικρά κ' Περίεργα"

Μετά τον Ηρόδοτο, βοήθεια και στον ΠΟΑ;

Ομόφωνα πέρασε τελικά στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου η παραχώρηση του Δημοτικού Σταδίου της Νέας Αλικαρνασσού από το Δήμο στον Ηρόδοτο.

Ομόφωνα πέρασε τελικά στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου η παραχώρηση του Δημοτικού Σταδίου της Νέας Αλικαρνασσού από το Δήμο στον Ηρόδοτο.

Όμως, με αφορμή τη συγκεκριμένη παραχώρηση, η συζήτηση γενικεύτηκε και "άναψε" για τα καλά γύρω από τη στήριξη των αθλητικών σωματείων της πόλης...

«Δεν είμαστε αντίθετοι. Υπάρχουν όμως και άλλα σωματεία πέρα από τον Ηρόδοτο. Ως Δήμος αναλαμβάνουμε να πληρώσουμε ρεύμα και νερό. Ας βοηθήσουμε κι άλλα σωματεία. Π.χ. ο ΠΟΑ. Νομικά υπάρχει η δυνατότητα επιχορήγησης σωματείων από το Δήμο. Θα σας φέρω αποφάσεις Δήμων και εδώ στην Κρήτη», ανέφερε ο επικεφαλής των "Ενεργών Πολιτών" Ηλίας Λυγερός.

«Δεν μπορεί να πηγαίνουμε να βοηθάμε μια ομάδα. Να πληρώνουμε το ρεύμα. Και οι άλλες ομάδες τι θα λένε; Ξέρετε που παίζει η ΑΕΚ Κατσαμπά, προσφυγικό και αυτή σωματείο; ΔΕΗ και ΔΕΥΑΗ γιατί να πληρώνουμε; Επειδή θα τα χρησιμοποιεί ο Δήμος;» ήταν η αναφορά του επικεφαλής της "Λαϊκής Συσπείρωσης" Μιχάλη Κασαπάκη.

Με τη συζήτηση να ανοίγει λοιπόν, βάζοντας στο τραπέζι και τα άλλα αθλητικά σωματεία, ο δημοτικός σύμβουλος των "Ενεργών Πολιτών" και πρόεδρος του ΠΟΑ Γιάννης Καλέμπουμπας έσπευσε να αδράξει την ευκαιρία και να απευθύνει αίτημα προς τη Λότζια.

«Ως σωματείο εκπροσωπούμε, όπως ξέρετε καλά, μια περιοχή με κόσμο που έχει μικρές οικονομικές δυνατότητες. Θα θέλαμε κι εμείς μια βοήθεια. Να μας πληρώνετε το ρεύμα. Ό,τι θέλετε, ό,τι μπορείτε», ανέφερε ο κ. Καλέμπουμπας.

Ο δήμαρχος εμφανίστηκε θετικός, λέγοντας: «Γιατρέ, το έργο σας πολύ σημαντικό στον ΠΟΑ. Απασχολείτε, κρατώντας μακριά από άλλους "δρόμους", τα παιδιά. Να το δείτε κ. Βαρδαβά και για τον ΠΟΑ και για το Εργοτέλη. Γενικώς για τα σωματεία που είναι στις αναγνωρίσιμες κατηγορίες»...

ΜΠ.Σ.

Σχόλια