default-image

Θραύση κάνει η δίαιτα Μαδούρο

Ηράκλειο
Θραύση κάνει η δίαιτα Μαδούρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

9 κιλά σε ένα χρόνο κι αλλαγή μεταβολισμού επιτυγχάνει δοκιμασμένη η δίαιτα ''Μαδούρο'' που εφαρμόζεται πλέον όλο και πιο συχνά ανά τον κόσμο από τις κυβερνήσεις, εξασφαλίζοντας ευεξία και υγεία στους πολίτες.

Το παραπάνω φέρεται να επιβεβαιώνει και ο ίδιος που μιλά για τη δίαιτα του, που όπως λέει, κάνει τους πολίτες πιο υγιείς και σεξουαλικά ενεργούς! 

Η έρευνα, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, για τη διατροφή έγινε από τον Οργανισμό Ποιότητας Ζωής, που αποτελείται από τρία εθνικά πανεπιστήμια και δείχνει ότι το  93% των πολιτών δεν έχει τα χρήματα για τρία γεύματα την ημέρα και πως το 83% των πολιτών στην Βενεζουέλα ζει κάτω από το όριο της φτώχειας.

Συγκεκριμένα, 3 στους 4 Βενεζουελάνους έχασε περίπου 9 κιλά μέσα στο 2016, καθώς δεν μπορούσε να εξασφαλίσει πρωινό, μεσημεριανό και δείπνο. 

Μόλις το 32% των πολιτών που απάντησαν στις ερωτήσεις για την διατροφή τους είπε ότι τρώει δύο γεύματα την ημέρα, με το 78% να λέει πως τρώει πρωινό. Πάνω από τους μισούς Βενεζουελάνους δήλωσαν ότι πηγαίνουν για ύπνο πεινασμένοι. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News