"Μικρά κ' Περίεργα"

Υπάρχει γραφείο Τσίπρα στο Ηράκλειο;

Ωραίος ως προβληματισμός! Ο πρωθυπουργός και βουλευτής Ηρακλείου Αλέξης Τσίπρας διόρισε στο Ηράκλειο σύμβουλο πρωθυπουργού!

Ωραίος ως προβληματισμός! Ο πρωθυπουργός και βουλευτής Ηρακλείου Αλέξης Τσίπρας διόρισε στο Ηράκλειο σύμβουλο πρωθυπουργού! Πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ και με αγώνες... στο βιογραφικό!

Τα ερωτήματα που τίθενται ως προβληματισμός είναι εύλογα πλέον:

Υπάρχει βουλευτικό γραφείο του Αλέξη Τσίπρα στο Ηράκλειο; Πού στεγάζεται; Μήπως μαζί με τα γραφεία των υπόλοιπων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και της Νομαρχιακής Επιτροπής στη Θησέως;

Τα αιτήματα των πολιτών του Ηρακλείου προς τον πρωθυπουργό ο σύμβουλος στο Ηράκλειο σε ποια ηλεκτρονική διεύθυνση τα παραλαμβάνει; Ακούγεται πως χρησιμοποιεί το προσωπικό του e-mail!

Δηλαδή δεν υπάρχει κάποια ηλεκτρονική διεύθυνση, που να εκπροσωπεί το θεσμό του βουλευτή ή του πρωθυπουργού, στην οποία μπορεί ένας Ηρακλειώτης να απευθύνεται, αλλά οι ενδιάμεσοι κυβερνητικοί χρησιμοποιούν τις προσωπικές διευθύνσεις τους!

Συνεπώς, αν κάποιος θέλει να απευθυνθεί προς τον πρωθυπουργό, ο μόνος τρόπος που υπάρχει είναι να αναζητήσει τον κ. Τρευλάκη καθώς και το προσωπικό του e-mail;

Λ.Σ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια