"Μικρά κ' Περίεργα"

Αγιασμός χωρίς τον Σήφη...

Έστω και χωρίς τον... Σήφη, τον πάλαι ποτέ διάσημο κροκόδειλο, ο αγιασμός των υδάτων στο φράγμα των Ποταμών θα γίνει κανονικά αύριο.

Έστω και χωρίς τον... Σήφη, τον πάλαι ποτέ διάσημο κροκόδειλο, ο αγιασμός των υδάτων στο φράγμα των Ποταμών θα γίνει κανονικά αύριο, στις 12:30 το μεσημέρι, από τον ΟΑΚ Α.Ε. και αναμένεται να προσελκύσει αρκετό κόσμο.

Βεβαίως το φράγμα Ποταμών δεν είναι το μοναδικό στο οποίο ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης διοργανώνει την καθιερωμένη τελετή αγιασμού των υδάτων.

Ανάλογες εκδηλώσεις, ανήμερα των Θεοφανίων, θα γίνουν και στο φράγμα Αποσελέμη, στις 12 το μεσημέρι, και στη λιμνοδεξαμενή του Αγίου Γεωργίου πάνω στο Οροπέδιο Λασιθίου, στις 10:30 το πρωί.

Οι αυριανές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε χώρους που έχουν διαμορφωθεί ειδικά για τον αγιασμό στις όχθες των ταμιευτήρων.

Υπάρχει μέριμνα για τη στάθμευση των αυτοκινήτων και για την ασφαλή προσέγγιση του κόσμου στους ταμιευτήρες, ενώ έχει τοποθετηθεί ειδική σήμανση, την οποία οι επισκέπτες οφείλουν να ακολουθήσουν.

Όπως κάθε χρόνο, θα υπάρχουν εργαζόμενοι του ΟΑΚ Α.Ε. που θα παρέχουν πληροφόρηση σε όσους επιθυμούν να μάθουν σχετικά με την κατασκευή και τη λειτουργία των έργων.

ΜΠ.Σ.

Σχόλια