"Μικρά κ' Περίεργα"

Έχει σπάσει τα κοντέρ!

Το έχουμε ξαναεπισημάνει, και το λέμε πάλι... Αρκετοί είναι οι δήμαρχοι που “ψάχνουν γενικώς τη δουλειά” και ψάχνονται με υπουργούς, υφυπουργούς, γ.γ. και υπηρεσιακούς παράγοντες υπουργείων για να προωθήσουν ζητήματα των Δήμων τους.

Το έχουμε ξαναεπισημάνει, και το λέμε πάλι... Αρκετοί είναι οι δήμαρχοι που "ψάχνουν γενικώς τη δουλειά" και ψάχνονται με υπουργούς, υφυπουργούς, γ.γ. και υπηρεσιακούς παράγοντες υπουργείων για να προωθήσουν ζητήματα των Δήμων τους.

Ένας όμως έχει σπάσει τα... κοντέρ σε επίπεδο τουλάχιστον κινητικότητας. Και αυτός είναι ο δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου Γιάννης Στεφανάκης.

Για τα αποτελέσματα των επαφών, των συναντήσεων στην πράξη, του κ. Στεφανάκη, δε θα μιλήσουμε. Θα κριθούν σε βάθος χρόνου, και θα κριθούν από την τοπική κοινωνία, όπως ισχύει άλλωστε με όλα τα εκλεγμένα πρόσωπα στην Αυτοδιοίκηση, στην πολιτική ή αλλού...

Εκείνο που μπορούμε να κρίνουμε είναι η έντονη κινητικότητά του. Ο άνθρωπος είναι συνεχώς στο πηγαινέλα στην Αθήνα.

Πηγαίνει από υπουργείο σε υπουργείο, τη μια στο Εσωτερικών, την άλλη στο Υποδομών, μετά στο Αγροτικής Ανάπτυξης ή τελευταία στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Το παλεύει ο άνθρωπος. Είναι στην... πίεση!

Μακάρι, βέβαια, όλη αυτή η κινητικότητα, τα ταξίδια και οι επαφές να αποδώσουν καρπούς προς όφελος του δήμου, της περιοχής, και της τοπικής κοινωνίας...

ΜΠ.Σ.

Σχόλια