"Μικρά κ' Περίεργα"

Δυναμική η "παρουσία" της ομογένειας στις εκλογές

Mεγάλη ήταν η προσέλευση των ψηφοφόρων στα εκλογικά τμήματα της Νέας Υόρκης για την ανάδειξη του νέου προέδρου των ΗΠΑ.

Ανάμεσά τους δεκάδες ομογενείς που προσήλθαν στα εκλογικά τμήματα του Κουίνς αλλά και του Λονγκ Αϊλαντ για την ανάδειξη προέδρου και των εκπροσώπους τους στο Κογκρέσο και τη Γερουσία τόσο σε ομοσπονδιακό όσο και σε πολιτειακό επίπεδο.  

Ο επιχειρηματίας Γιώργος Αγγελάκης

Δυναμική η παρουσία του επιχειρηματία, Γιώργου Αγγελάκη, ο οποίος ψήφισε σε εκλογικό τμήμα του Φλάσινγκ στο Κουίνς, "με βαριά καρδιά", όπως χαρακτηριστικά είπε, μετά τις πρωτόγνωρες συνθήκες και τα ευτράπελα που βίωσε η χώρα κατά την προεκλογική περίοδο και τα τόσα σκάνδαλα που είδαν το φως της δημοσιότητας και για τους δύο υποψηφίους για την Προεδρία, τον Ντόναλντ Τράμπ και τη Χίλαρυ Κλίντον.

Ο πολιτειακός γερουσιαστής της Νέας Υόρκης, Μιχάλης Γιάνναρης και η πολιτειακή βουλευτής Αραβέλλα Σιμωτά άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα στο σχολείο "PS 84" στην Αστόρια.

Η πολιτειακή βουλευτής της Νέας Υόρκης, Αραβέλλα Σιμωτά,(με λευκά ρούχα) η οποία επανεκλέχθηκε χωρίς αντίπαλο και ο κ. Μιχάλης Γιάνναρης, πολιτειακός γερουσιαστής της Νέας Υόρκης (με το μπλε κουστούμι).

Σχόλια