"Μικρά κ' Περίεργα"

Ο Δήμαρχος που έχει γίνει "ρόμπα"

“Ρόμπα” εξακολουθεί να γίνεται ανά το πανελλήνιο ο δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης (βορειοδυτικά της Θεσσαλονίκης) για την απίστευτη ηλιθιότητά του να βάλει πέρυσι ως... “εμπροστοφυλακή” στη μαθητική παρέλαση τις νέες... σκουπιδιάρες του Δήμου και τα νέα σάρωθρα!

"Ρόμπα" εξακολουθεί να γίνεται ανά το πανελλήνιο ο δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης (βορειοδυτικά της Θεσσαλονίκης) για την απίστευτη ηλιθιότητά του να βάλει πέρυσι ως... "εμπροστοφυλακή" στη μαθητική παρέλαση τις νέες... σκουπιδιάρες του Δήμου και τα νέα σάρωθρα!

Είναι, δε, ακόμη πιο εξευτελιστική η συμπεριφορά του μετά το πέρας των... "αρμάτων της δημοτικής Αρχής", που ανεβαίνοντας στην εξέδρα των επισήμων έλεγε μπροστά στις κάμερες όλο καμάρι... «Καλό, ε; Καλό;».

Και οι επίσημοι, προφανώς με δόση ειρωνείας αλλά και... γλειψίματος, συμφωνούσαν με χαμόγελο, λέγοντας στον "πανέξυπνο" δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης: «Καλό. Ναι, καλό»...

Όσο για τους... ιθαγενείς κατοίκους του δήμου του... χειροκροτούσαν τους... "ηρωικούς" οδηγούς των σκουπιδιάρικων και των λοιπών μηχανημάτων, αλλά και το δήμαρχο που με... εθνική υπερηφάνεια βρισκόταν επί της κεφαλής, δίνοντας... "το βήμα" και συντονίζοντας την... ηρωική εμφάνιση...

Σχόλια