default-image

Ο Steven King παίρνει θέση για τις αμερικανικές εκλογές

Κόσμος
Ο Steven King παίρνει θέση για τις αμερικανικές εκλογές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με ένα καυστικό τουίτ το διάσημος συγγραφέας βιβλίων τρόμου, Στίβεν Κινγκ, τάσσεται ανοιχτά υπέρ της υποψηφιότητας της Χίλαρι Κλίντον για την θέση του Προέδρου των ΗΠΑ.

Ο Στίβεν Κινγκ γράφει στο τουίτ: Η νέα μου ιστορία τρόμου: Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένας που ονομαζόταν Ντόναλτ Τραμπ, και ήθελε να βάλει υποψηφιότητα για Πρόεδρος. Και κάποια άτομα ήθελαν να νικήσει.

Με αυτό τον καυστικό τρόπο ο συγγραφέας επικρίνει έμμεσα τους υποστηρικτές του Τραμπ.

Εν τω μεταξύ, 11 γυναίκες στις ΗΠΑ έχουν μέχρι στιγμής κατηγορήσει τον Τραμπ για σεξουαλική παρενόχληση. Οι υποστηρικτές του κωφεύουν στις καταγγελίες. Ακόμα και συμπατριώτες μας στηρίζουν τον άνθρωπο που δήλωσε ότι «αν εκλεγώ Πρόεδρος θα στραφώ νομικά εναντίον αυτών των γυναικών». Τι δήλωσε δηλαδή;

Ότι ενώ θα έχει εκλεγεί και ορκιστεί να υπηρετεί και υπερασπίζεται την πατρίδα του, εκείνος θα χρησιμοποιήσει το αξίωμα - που ενδεχομένως λάβει - για να διώξει δικαστικά ανυπεράσπιστες γυναίκες. Οι οποίες, σύμφωνα με την κοινή λογική, προφανώς δε θα κατηγορούσαν άδικα έναν μεγιστάνα που έχει -ούτως ή άλλως- τα μέσα για να τις αντιμετωπίσει σε περίπτωση που ψεύδονται. Καμία μεγαθυμία, κανένα συγγνώμη, καμία ένδειξη μεταμέλειας. Πρόεδρος της ισχυρότερης χώρας του πλανήτη ένας αμετανόητος «σεξιστής», όπως τον έχει χαρακτηρίσει η αντίπαλος του Χίλαρι Κλίντον.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News