"Μικρά κ' Περίεργα"

Προβλήματα με το νερό

Σε απίστευτη ταλαιπωρία μπαίνουν οι κάτοικοι της περιοχής της Λοφούπουλης, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν στη "Ν.Κ." και έχουν σχέση με την υδροδότησή τους. Και αυτό γιατί αρκετά συχνά έρχονται αντιμέτωποι με προβλήματα που δυσκολεύουν την καθημερινότητά τους.

Όπως τονίζουν, με μεγάλη σχετικά συχνότητα σπάνε οι σωληνώσεις του νερού, με αποτέλεσμα να πλημμυρίζουν οι δρόμοι, δημιουργώντας κατά διαστήματα θεαματικά σιντριβάνια (φωτογραφία)! Οι βλάβες είναι αρκετά συχνές και τα συνεργεία σε τακτά διαστήματα βρίσκονται στην περιοχή για εργασίες, που είναι χρονοβόρες στις περισσότερες περιπτώσεις, με αποτέλεσμα να ξεμένουν από νερό.

Τελευταίο περιστατικό, μια νέα βλάβη που είχε ως αποτέλεσμα τη διακοπή της υδροδότησης τις τελευταίες πέντε ημέρες. Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι, που δεν έχουν νερό να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες, μας έλεγαν χθες ότι, επικοινωνώντας με το αρμόδιο τμήμα του Δήμου που αφορά στην παροχή νερού, είτε δεν έβρισκαν υπάλληλο να σηκώσει το τηλέφωνο, είτε η υπάλληλος τούς έλεγε δικαιολογίες που δεν επιβεβαιώνονταν από τα γεγονότα.

Ότι, δηλαδή, τη Δευτέρα το νερό έτρεξε για μερικές ώρες και ενώ γίνονταν εργασίες, χωρίς ωστόσο αυτό να φτάσει ποτέ στα σπίτια τους, όπως τονίζουν οι κάτοικοι! Δυστυχώς όσο γίνονται κακοτεχνίες, τόσο τα προβλήματα θα παραμένουν για να ταλαιπωρούν τον κόσμο...

Μ. Π.

Σχόλια