default-image

Ζήτω που καήκαμε!

Ρέθυμνο
Ζήτω που καήκαμε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σίγουρα το κέντρο του Ρεθύμνου μοιάζει με απόρθητο φρούριο, όταν κάποιος επιθυμεί να βρει μια θέση στάθμευσης, ψάχνοντας κάπου να χωθεί για να κάνει τις δουλειές του.. Λίγη φαντασία όμως και ορίστε λοιπόν που βρέθηκε χώρος στάθμευσης από το πουθενά. 

Η συγκεκριμένη θέση κάθε πρωί αποτελεί την έσχατη λύση στους δρόμους του κέντρου ανάμεσα στη λεωφόρο Κουντουριώτη και την οδό Μοάτσου, όμως ο σημερινός καταληψίας ξεπέρασε τα εσκαμμένα, καθώς πρόκειται για δημοτικό αυτοκίνητο, εθελοντών πολιτικής προστασίας. 

Εκεί λοιπόν, που οι περισσότεροι βάζουν το χέρι στην τσέπη για μια θέση παρκαρίσματος στους δρόμους ελεγχόμενης στάθμευσης του κέντρου, εν τέλει η στάθμευση είναι ανεξέλεγκτη για μερικούς.. γαϊδουρίστας, χωρίς να θέλουμε να υποβιβάσουμε τα συμπαθέστατα τετράποδα.

Ας ελπίσουμε την επόμενη φορά που το εν λόγω αγροτικό όχημα, αντί για να κατέβει στην πεδιάδα, θα ανέβει στα βουνά και στα λαγκάδια για την κατάσβεση κάποιας πυρκαγιάς, να μην του βρεθεί στο δρόμο της κατάσβεσης, εμπόδιο από κάποιον άλλο.. γαϊδουρίστα, γιατί τότε κυριολεκτικά ζήτω που καήκαμε!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News