default-image

Όταν οι κάδοι είναι άχρηστοι για τα ..σκουπίδια

Κρήτη
Όταν οι κάδοι είναι άχρηστοι για τα ..σκουπίδια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η καθαριότητα ισούται με τη μισή αρχοντιά λέει ο λαός μας, αλλά η φράση αυτή φαίνεται να είναι άγνωστη σε ορισμένους δημότες αυτής της πόλης που προφανώς αγνοούν την αναγκαιότητα των κάδων και εναποθέτουν τα σκουπίδια τους όχι μέσασε αυτούς αλλά έξω από αυτούς .

Ιδιαίτερα καυστικό το σχόλιο αναγνώστη στο neakriti.gr για την απαράδεκτη εικόνα που αντικρύζει κάποιος διασχίζοντας τη λεωφόρο Μίνωος αλλά και για την στάση των τοπικών αρχών αναφορικά με την έγκαιρη αποκομιδή των απορριμμάτων προκειμένου να αποφευχθεί η δημιουργία εστιών από μικρόβια και αφόρητης δυσοσμίας.

Αναλυτικά το σχόλιο του αναγνώστη Ε.Π.στον οποίο και ανήκουν οι φωτογραφίες.

"Και για  αυτό φταίνε οι υπεύθυνοι καθαριότητας του Ηρακλείου όπως επίσης και οι αρχές που δεν τους επιπλήττουν γι' αυτό. Τώρα καλοκαίρι και έχουμε ανοιχτά παράθυρα και μπαλκονόπορτες και βρωμάνε τα σπίτια μας από τις άσχημες οσμές των σκουπιδιών και βρισκόμαστε σε κεντρική λεωφόρο του Ηρακλείου, επί της Μίνωος λίγο πιο πάνω από το Ταλως πλάζα. Τόσοι περαστικοί από τον πολυσύχναστο αυτό χρόνο και αντικρίζουν αυτό εδώ το θέαμα συν τις οσμές!" 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News