"Μικρά κ' Περίεργα"

Θυμάται ποιους θα έχει απέναντι του στη ΔΕΘ ο Αλέξης;

2000 τεχνικοί, μοντέρ, εικονολήπτες, δημοσιογράφοι και διοικητικοί υπάλληλοι θα προστεθούν στους εκατομμύρια ανέργους τις επόμενες 90 μέρες.

Μια ερώτηση έχω να κάνω, με ένα θέμα που πολύ με απασχολεί.

Την Κυριακή ο Πρωθυπουργός θα πάει στη ΔΕΘ, όπου έχει την προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου.

Τι θα πει; Άγνωστο. Αν και ψιλο-υποψιάζομαι οτι θα σηκώσει την παντιέρα της κάθαρσης και της διαφάνειας. Αυτής μωρέ που έκανε με το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, που "ξεκαθάρισε" το τοπίο, που "γονάτισε" τη διαπλοκή και τους σημαιοφόρους της. Αυτής της κάθαρσης που μοίρασε τις άδειες μόνο με βάση το οικονομικό κριτήριο. Χωρίς κανόνες για την ανεξαρτησία, τη διαφάνεια και την ποιότητα των καναλιών. Αυτής της κάθαρσης που κλείνει τηλεοπτικές επιχειρήσεις και αφήνει 2.000 εργαζόμενους άνεργους.

Και απορώ, δεν έχει σκεφτεί οτι την Κυριακή θα βρεθεί απέναντι στους δημοσιογράφους που σε λίγες μέρες θα είναι άνεργοι;

Μπράβο, λοιπόν, κουράγιο ο Πρωθυπουργός να τους αντιμετωπίσει face to face!!! Η διαφορά βέβαια είναι οτι αυτοί οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί δεν είναι οι μεγαλοκαναλάρχες με τους οποίους τα έβαλε, στο όνομα της διαφάνειας, αλλά απλοί εργαζόμενοι που θα μείνουν χωρίς δουλειά.

Μ.Α.Α.

Σχόλια