"Μικρά κ' Περίεργα"

Νέος μεγάλος φοροφυγάς...

Ο "αμείλικτος" πόλεμος κατά της φοροδιαφυγής (τώρα που τσακίσαμε τη διαπλοκή των μεγαλοκαναλαρχών) συνεχίζεται. Νέος μεγάλος φοροφυγάς στην "απόχη" και την αξιοζήλευτη επιμονή με την οποία οι υπηρεσίες του κράτους ακόμη του τομέα Τουριστικής Αστυνομίας της ΕΛ.ΑΣ. στο Ηράκλειο έχουν επιφορτιστεί.

 Μην πάει ο νους σας σε καμία υπόθεση "μικρο-φοροδιαφυγής" στην τουριστική ζώνη του νομού... Κοτζάμ "μεγαλέμπορο" που κατελήφθη να πωλεί 12 (!!!)

χειροποίητα καλάθια, μικρού μεγέθους (!!!), ενώ στερείτο την απαιτούμενη άδεια (!!!) στάσιμου μικροπωλητή, εντόπισαν οι αστυνομικοί και του επέβαλαν διοικητικό πρόστιμο 5 χιλιάδων ευρώ, το οποίο κοινοποίησαν στην οικεία ΔΟΥ για τον παραβάτη, προς βεβαίωση και είσπραξη.

Αυτό θα πει "δικαιοσύνη", χωρίς άδεια ο μεγαλοκαναλάρχης υποχρεούται σε 90 μέρες να το κλείσει, χωρίς άδεια και ο μικροκοφινάς υποχρεούται να πληρώσει. Μαζί τα "τρώγανε", χώρια που το αρμόδιο τμήμα για τον τουρισμό της ΕΛ.ΑΣ. επέφερε καίριο πλήγμα στο μεγαλοφοροφυγά του "κοφινιού" (έστω και μικρού), στο πικ παρακαλώ της τουριστικής περιόδου... Ε, ρε γλέντια!!!

Γ. Σ.

Σχόλια