"Μικρά κ' Περίεργα"

Συνάντηση κορυφής στον Άγιο Νικόλαο

Συνάντηση κορυφής στη Λίμνη του Αγίου Νικολάου είχαν ο γνωστός επιχειρηματίας Γιώργος Αγγελάκης που δραστηριοποιείται στην Αμερική , ο Λασιθιώτης Αναπληρωτής Διευθυντής της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού Δημήτρης Πλευράκης , ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο κ. Ανδρουλάκης από την Ιεράπετρα, ο γιατρός Δημήτρης Μαμουλάκης και ο επιτυχημένος επιχειρηματίας, επίσης Λασιθιώτης, Νίκος Δραμητινός .

Συνάντηση κορυφής  στη Λίμνη του Αγίου Νικολάου είχαν ο γνωστός επιχειρηματίας Γιώργος Αγγελάκης που δραστηριοποιείται στην Αμερική , ο Λασιθιώτης Αναπληρωτής Διευθυντής της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού Δημήτρης Πλευράκης , ο Περιφερειάρχης Κρήτης  Σταύρος Αρναουτάκης, ο κ. Ανδρουλάκης από την Ιεράπετρα, ο γιατρός Δημήτρης Μαμουλάκης και ο επιτυχημένος επιχειρηματίας, επίσης Λασιθιώτης,  Νίκος Δραμητινός .

Οι έξι άνδρες μοιράστηκαν την αγάπη τους για την Κρήτη και τους απόδημους Κρητικούς.

Είναι γνωστή άλλωστε η αγάπη του κυρίου Αγγελάκη για τον τόπο του την Τουρλωτή Σητείας και το Λασίθι. Πάντα επιστρέφει στην πατρίδα του και πάντα βοηθά τους συντοπίτες του αλλά και όσους Έλληνες βρεθούν στην Αμερική για να κυνηγήσουν το όνειρο τους.

Ο αγαπητός σε όλους Γιώργος, κρατά επαφή με τους τοπικούς άρχοντες και βρίσκεται σε στενή συνεργασία με τη Γραμματεία απόδημου Ελληνισμού, με στόχο πάντα να βοηθά την καλή πορεία και εξέλιξη των Ελλήνων και δη των Κρητικών που φεύγουν από τη χώρα είτε για σπουδές , είτε για δουλειά.

Η παρέα συναντήθηκε στο εστιατόριο «Ntakos» στον Άγιο Νικόλαο, μίλησαν σε χαλαρή διάθεση για θέματα που αφορούν τους Κρήτες του εξωτερικού και τίμησαν την Κρήτη δοκιμάζοντας πιάτα με παραδοσιακές γεύσεις του νησιού.

Σχόλια