default-image

Είναι κι αυτή μια λύση για τα... περίπτερα

Ηράκλειο
Είναι κι αυτή μια λύση για τα... περίπτερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχίζονται οι θετικές ή αρνητικές αντιδράσεις στο θέμα που ανέδειξε το neakriti.gr, με την άρνηση πληρωμής με πιστωτικές κάρτες ειδικά σε τουριστικές ζώνες.

Σε ένα δημοσιογραφικό δημοκρατικό μέσο οφείλουμε να καταγράψουμε όλες τις απόψεις. Όπως αυτή που εκφράζει ο κ. Συγγελάκης επί 20 χρόνια περιπτεριούχος όπως αναφέρει ο ίδιος.

Βρήκε λοιπόν, μεταξύ άλλων μια πρόταση προς την Κυβέρνηση κάνοντας την προσπάθεια για την εύρεση μέσης λύσης που θα βολεύει όλες τις πλευρές.

"Επαγγελμα εκ.περιπτερου 20 χρονια δεν θα κλαψουμε αν βαλουμε ipos ουτε θα βγαλουμε τον κραχτη μας τα τσιγαρα  θα συνεχισουμε απλα να δουλευουμε  και να διαβαζουμε εξυπνα ευφυολογηματα ανευ ουσιας γιατι πραγματικα αν η κυβερνηση θελει τη παταξη της φοροδιαφυγης  πρεπει να μας επιβαλει υποχρεωτικα τα ipos ομως πρεπει να υποχρεωση τις τραπεζες την μηδενικη προμηθεια για καθε συναλλαγη μια που ολοι πρεπει να συμβαλλουμε στο γενικο καλο τη πιο δικαιο και σωστο αγοραζουμε εμεις τα μηχανηματα ανοιγουμε λογαριασμο ακατασχετο σε μια τραπεζα πληρωνουμε ενα μικρο ποσο το μηνα για συντηρηση και τελος ολοι ευχαριστημενοι

Ποιος θα ειχε αντιρηση σε αυτο ολοι δε θελουν το καλο της χωρας και αυτοι ακομα που τιτιβιζουν πρεπει να συνφωνησουν οτι διασωσαμε τις τραπεζες καιρος να διασωσουμε και τις μικρες επιχειρησεις πριν μεινουν μονο  οι μεγαλες."

Άραγε το "ipos" που αναφέρεται στο σχόλιο, έχει περιέλθει εις γνώσιν των συναδέλφων του; Και αν ναι, γνωρίζουν ότι σε κάποιες περιπτώσεις η προμήθεια είναι μηδενική όπως αναφέραμε σε πρότερη μνεία μας για το θέμα;

Μακάρι πάντως να βρεθεί μια συμβατική λύση για όλους...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News