"Μικρά κ' Περίεργα"

Τα δύο... μπλοκ των "γαλαζιων"

Σε δύο... μπλοκ χωρίστηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας του Δήμου Ηρακλείου που ανήκουν στη Νέα Δημοκρατία και συμμετείχαν στην προχθεσινή συνάντηση της ΝΟΔΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρχαν τρεις τουλάχιστον σύμβουλοι που πήραν θέση υπέρ του Βασίλη Λαμπρινού, αλλά περισσότεροι (Κοχιαδάκη, Σαλούστρος, Ανδρεαδάκη, Χαιρέτη, Κουμπενάκης) ήταν εκείνοι που πήραν θέση σαφώς υπέρ Αυγενάκη, διαμαρτυρόμενοι για την κοινοποίηση ιδιωτικών τηλεφωνικών συζητήσεων, αλλά και για τα λεγόμενα Λαμπρινού - όπως είπε κάποιος χαρακτηριστικά, «είναι αδιανόητο για το δήμαρχο που στήριξε η Ν.Δ. να μιλάει με τέτοιο τρόπο για το γραμματέα του κόμματός μας και βουλευτή Ηρακλείου».

Πάντως, με όλα αυτά επισημοποιήθηκε το ρήγμα που υπάρχει και ταυτόχρονα... άρχισε η προσπάθεια για να κλείσει το ρήγμα ή, τέλος πάντων, να μη βγαίνουν οι νεοδημοκράτες σύμβουλοι με... δύο φωνές προς τα έξω.

Πάντως, ο Λευτέρης Αυγενάκης δικαιώθηκε από το σύνολο των παρόντων στελεχών στη συνάντηση της ΝΟΔΕ, αφού η "δυναμική" στάση του επικροτήθηκε απ' όλους.

Γ. Ψ.

Σχόλια