default-image

Για μπουγάτσα στο Ηράκλειο ο Σταρόβας με την αγαπημένη του

Κρήτη
Για μπουγάτσα στο Ηράκλειο ο Σταρόβας με την αγαπημένη του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγαπάει το Ηράκλειο και όποτε του δοθεί η ευκαιρία το αποδεικνύει άλλωστε. Ο λόγος για τον μουσικό Δημήτρη Σταρόβα που από σήμερα βρίσκεται στην Κρήτη για συναυλίες μαζί με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από τους Ράδιο Άρβυλα, συνδυάζοντας παράλληλα ολιγοήμερες διακοπές και επιλέγοντας για πρώτο του σταθμό το Ηράκλειο.

Εκτός όμως από το Ηράκλειο ο ίδιος είναι λάτρης και του καλού φαγητού και με το που πάτησε στο νησί , θέλησε να βρεθεί στο κέντρο της πόλης για να δοκιμάσει την παραδοσιακή μπουγάτσα. Κυρίως όμως θέλησε το γλυκό αυτό που κάθε φορά που έρχεται Κρήτη και  κάνει οπωσδήποτε μία στάση για να το δοκιμάσει να το  γευτεί και η σύντροφος του.

Το ζευγάρι που είναι λίγους μήνες μαζί  ,έχει ταιριάξει στο έπακρο, δεν το κρύβει και συναντήθηκε με τον Ανδρέα Τσιλογιάννη , επιστήθιο φίλο του Δημήτρη , απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης στην καρδιά του ιστορικού κέντρου.

Ο Δημήτρης Σταρόβας  αν και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό, το οποίο επιθυμεί να μαθαίνει νέα του, έχει καταφέρει να μην απασχολεί με προσωπικά του ζητήματα.Όμως, εδώ και λίγο καιρό έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της  εντυπωσιακής ξανθιάς γυμνάστριας.

Το όνομα της αγαπημένης του Δημήτρη είναι Άννα Σταθάκη ανιψιά του αείμνηστου δημοσιογράφου και βουλευτή της ΝΔ Άρη Σταθάκη.

Ο ίδιος ο Σταρόβας πάντως δείχνει να είναι αρκετά ερωτευμένος. Και μάλιστα  πριν από λίγες μέρες δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ένα τραγούδι, το οποίο αφιέρωσε στην σύντροφο του. «Στην Άννα μου,  που άλλαξε τα πάντα στη ζωή μου και έσβησε σαν δροσερό καλοκαιρινό αεράκι ότι προϋπήρξε!», έγραψε στην ανάρτηση του.

Συναυλίες στην Κρήτη για Σταρόβα και Παναγιωτόπουλο

Όσον αφορά τη μπουγάτσα το ζευγάρι  αφού πήρε την πρώτη γλυκιά γεύση της ημέρας από Κρήτη και δη Ηράκλειο αναχώρησε  για τα δυτικά και συγκεκριμένα γτα Χανιά όπου Σταρόβας και Παναγιωτόπουλος θα δώσουν συναυλία με πρώτο σταθμό την Παλαιοχώρα και θα ακολουθήσουν το Ρέθυμνο και η Ιεράπετρα.

Η Κρήτη όπως αποδεικνύεται και αυτό το καλοκαίρι έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και σε ότι αφορά τον καλλιτεχνικό χώρο  και στη show biz καθώς αρκετές είναι οι προσωπικότητες που έχουν επιλέξει το νησί  συνδυάζοντας δουλειά αλλά και διακοπές.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News