default-image

Ηράκλειο... Αθήνα... Ηράκλειο ο Αυγενάκης

Περίεργα
Ηράκλειο... Αθήνα... Ηράκλειο ο Αυγενάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρεξίματα έχει αυτή την περίοδο παρά τις ημέρες ξεκούρασης για τους περισσότερους βουλευτές και τα στελέχη του κόμματος, ο γραμματέας Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο μεσσαρίτης Βουλευτής παρακολουθεί απο κοντά τις εργασίες  μετακόμισης του κόμματος απο την Συγγρού στο Μοσχάτο. Το χρονοδιάγραμμα δείχνει να εξελίσεται αυστηρά με μικρά προβληματάκια τα οποία και αντιμετωπίζονται άμεσα.

Στις προβλέψεις του Γραμματέα Λευτέρη Αυγενάκη και του Γεν. Διευθυντή Νικου Παπαθανάση ειναι να εγκατασταθούν όλοι η υπάλληλοι καθώς και τα στελεχη του κόμματος και να ξεκινήσουν επίσημα να λειτουργούν οι υπηρεσίες στις 18 Αυγούστου και μια εβδομάδα αργότερα να ξεκινήσουν κανονικά τα ραντεβού, οι συνεδριάσεις οργάνων και οι επισκέψεις μελών και στελεχών στις νέες εγκαταστάσεις.

Ετοιμάζει και την παρουσία του Κυριάκου στη ΔΕΘ

Στην τελική ευθεία η διοργάνωση απο τον Γραμματέα της παρουσίας στη ΔΕΘ του Κυριάκου Μητσοτακη. Προετοιμάζει με τους Βουλευτές Τομεάρχες καθώς και με τους επικεφαλείς των γραμματειών του κόμματος να κάνει αισθητή την παρουσία της ΝΔ, καθημερινά και για ολόκληρη την εβδομάδα, με εκδηλώσεις σε περιφερειακούς Δήμους της Θεσσαλονικης απο την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου.

Έχουν προγραμματιστεί για το λόγο αυτό στοχευμένες επισκέψεις και συσκέψεις κλιμακίων απο βουλευτές και στελεχη γραμματειών καθώς και στελεχών τοπικών οργανώσεων του κόμματος ενισχύοντας τη γενικότερη παρουσία της ΝΔ στη βόρεια Ελλαδα για ολόκληρη την εβδομάδα με κορύφωση την ομιλία του προέδρου στο Συνεδριακό ΔΕΘ το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου.

Και το συνέδριο της ΟΝΝΕΔ στο προσκήνιο

Σύμφωνα με πληροφορίες αναζητείται λύση για το συνέδριο επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ που αναμένεται να γίνει 14 με 16 Οκτωβρίου από τον κ. Αυγενάκη. Και μέχρι στιγμής έχουν εξεταστεί χώροι σε Αθήνα, Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο, αλλά και στην Κρήτη ωστόσο ακόμα δεν έχει ληφθεί κάποια οριστική απόφαση.

Στο μεταξύ, τα μέλη της προςωρινής Διοικούσας συναντώνται διαδοχικά με τους επικεφαλής των ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΕΙ και ΤΕΙ προκειμένου η φοιτητική παράταξη της Ν.Δ. να είναι έτοιμη για την έναρξη της ακαδημαϊκής χρονιάς.

Συναντήσεις σε όλη την Ελλάδα

Παράλληλα τέλος Αυγούστου ξεκινά δευτερος κύκλος της δράσης "Κανενας στο περιθώριο" η οποία και τελεί υπό την αιγίδα του Κυριάκου Μητσοτάκη. Να σημειωθεί τον μήνα Ιούλιο, κλιμάκια της ΝΔ επισκέφτηκαν κοινωνικές δομές σε ολόκληρη την χώρα ξεκινώντας ουσιαστικά μια στενή και ιδιαίτερη συνεργασία με τα στελεχη των δομών αλλά και τα μέλη αυτών. 

Ομολογουμένως, η θέση του Γραμματέα δείχνει να έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News