default-image

Ακόμη περιμένουν για τον παιδικό σταθμό

Περίεργα
Ακόμη περιμένουν για τον παιδικό σταθμό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακόμα περιμένουν απάντηση οι κάτοικοι του Μοχού, και δη οι γονείς μικρών παιδιών, αναφορικά με το εάν θα λειτουργήσει ή όχι ο Παιδικός Σταθμός της περιοχής τους.

Ο Παιδικός, ελλείψει επαρκούς αριθμού παιδιών και τρόπου μεταφοράς τους, "έβαλε λουκέτο" στα μέσα της σχολικής χρονιάς. Από τότε και μετά ξεκίνησε ένας μεγάλος αγώνας από τους γονείς, τους κατοίκους, τον Πολιτιστικό Σύλλογο και τους φορείς της περιοχής, με συνεχείς επαφές με τις αρμόδιες Αρχές που υποσχέθηκαν πως λύση θα βρεθεί...

Πως, συγκεκριμένα, θα επιστρατευτεί ταξί που θα πηγαίνει τα παιδιά στον Παιδικό, ώστε αυτός να συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά. Όμως ο καιρός περνά και οι γονείς θα πρέπει άμεσα να μάθουν τι θα γίνει με τα παιδιά τους, ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς.

Ωστόσο βρίσκονται ακόμα στο "περίμενε", με την αγωνία τους να παρατείνεται και τους ίδιους να ζητούν επιτακτικά μια απάντηση από τους αρμοδίους. Υπογραμμίζοντας για άλλη μια φορά πως για κανένα λόγο τα σχολεία δεν πρέπει να κλείνουν, «διότι όπου κλείνει ένα σχολείο, ανοίγει μια φυλακή», στέλνουν το δικό τους μήνυμα, ελπίζοντας πως θα πιάσει τόπο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News