default-image

Κυκλοφορούν με λάστιχα ρετάλια

Απόψεις
Κυκλοφορούν με λάστιχα ρετάλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μόνο ανησυχία και τρομάρα μπορεί να νιώθει κάποιος που θα αρχίσει να παρατηρεί στο δρόμο τα λάστιχα των αυτοκινήτων. Και αναφέρομαι στο Ηράκλειο, τον τόπο που μέχρι προ ετών δεν υπήρχαν και πολλά τέτοια φαινόμενα, να κυκλοφορεί το αυτοκίνητο και τα λάστιχά του να είναι τόσο φθαρμένα, που να μοιάζουν... με καθρέπτες...

Όλοι αντιμετωπίζουμε προβλήματα επιβίωσης. Λίγοι είναι πια οι άνθρωποι που μπορούν να πάνε σε ένα λαστιχάδικο και να βάλουν το χέρι στην τσέπη για να αλλάξουν τα ελαστικά τους, χωρίς να έχουν στη συνέχεια πρόβλημα για το πώς θα περάσουν τον υπόλοιπο μήνα.

Με λίγα λόγια, οι περισσότεροι που θα το κάνουν, μετά θα έχουν πρόβλημα. Θα ξέρουν όμως ότι θα βάζουν στο αυτοκίνητο τα παιδιά τους και δε θα τρέμει το φυλλοκάρδι τους μην τους φύγει στο δρόμο ξαφνικά, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη ζωή τη δική τους και των παιδιών τους, που είναι μέσα και δεν έχουν ευθύνη αν αυτός δεν έχει λάβει τα μέτρα του.

Τα ελαστικά στο αυτοκίνητο, σε συνδυασμό με τα φρένα, είναι πολύ σημαντικό μέρος του οχήματος. Όταν έχεις καλά ελαστικά και καλά φρένα, είσαι πολύ πιο σίγουρος ότι θα αντιμετωπίσεις μια κακιά στιγμή με θετική κατάληξη. Για 200 και 220 ευρώ, βρε αδελφέ, δεν αξίζει τον κόπο να ζεις μονίμως με αυτό το άγχος και με αυτήν την αγωνία. Απόλαυσε το καλοκαίρι σου με ασφάλεια. Αλλιώς είσαι δημόσιος κίνδυνος, όχι μόνο για την οικογένειά σου, αλλά και για τους άλλους.

Χ. Π.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News