default-image

Τα τρία καυτά σημεία

Ηράκλειο
Τα τρία καυτά σημεία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρία είναι τα "καυτά" κυκλοφοριακά προβλήματα στην πόλη κατά τους "Ενεργούς Πολίτες" Ηρακλείου, που με παρέμβασή τους στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο ζήτησαν άμεσες λύσεις.

Ποια είναι αυτά;

1. Πλατεία Παναγίτσας στο Μασταμπά: Η κυκλοφοριακή ρύθμιση είναι "αδύναμη" να αντιμετωπίσει το κυκλοφοριακό πρόβλημα που δημιουργείται από τη συνάντηση 7 δρόμων. Η κίνηση των πεζών είναι αυξημένη, καθώς, σε μικρή ακτίνα από την πλατεία, υπάρχουν τρία σχολεία, υπάρχει επίσης η εκκλησία και η τοπική αγορά.

2. Άγιος Ιωάννης Χωστός, με τη μεγάλη και βαριά κυκλοφορία, χωρίς ουσιαστικές προτεραιότητες και ασφαλείς διελεύσεις για κυκλοφορία πεζών.

3. Κόμβος του Μπεντεβή: Με τις υποσχέσεις να διαδέχονται η μία την άλλη χωρίς παρεμβάσεις και την κυκλοφοριακή συμφόρεση να αυξάνεται.

Οι "Ενεργοί Πολίτες" καυτηρίασαν την προχειρότητα με την οποία κατά τη γνώμη τους αντιμετωπίζονται γενικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Ηράκλειο. «Οι συμπολίτες μας αντί να απολαμβάνουν το δημόσιο χώρο της πόλης τους εκπαιδεύονται να ζουν επικινδύνως μέσα σε αυτόν. Δεν πιστεύουμε ότι μπορεί να είναι όραμα κάποιου μια τέτοια κατάσταση, πιστεύουμε όμως ότι για να αλλάξει χρειάζεται δουλειά της δημοτικής Αρχής, την οποία και απαιτούμε», τόνισαν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News