"Μικρά κ' Περίεργα"

Γιατί τόσο άγχος;

Η ΝΟΔΕ Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας με ανακοίνωσή της "ξεσπαθώνει" κατά των λεγομένων των κυβερνητικών στελεχών και μελών του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝ.ΕΛ. για τις κινητοποιήσεις "Παραιτηθείτε".

Και αναρωτιέται... «γιατί τόσο άγχος και άρνηση;».

Ας δούμε τι λέει η ανακοίνωση:

«Γιατί τόσο άγχος και τόσο αντίθεση από τους κ.κ. Τσίπρα και Καμμένο αναφορικά με μια δημοκρατική, ειρηνική εκδήλωση πολιτών κατά της κυβέρνησης;

Γιατί τόση άρνηση για το αναφαίρετο δημοκρατικό δικαίωμα των πολιτών να διαδηλώνουν με ειρηνικό τρόπο κατά των κυβερνητικών πολιτικών;

Κατανοούμε πλήρως την άσχημη ψυχολογική κατάσταση των κ.κ. Τσίπρα, Καμμένου, Πολάκη, Φίλη, Κυρίτση, Σταθάκη, Σπίρτζη και των λοιπών κυβερνητικών στελεχών, που δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν δίχως να γίνουν αποδέκτες έντονης κριτικής.

Μετά τις ψευδείς υποσχέσεις σας, μετά τα ΜΑΤ κατά των αγροτών της Κρήτης, μετά τα απανωτά λουκέτα στην αγορά της Κρήτης, μετά τη φοροκαταιγίδα και τα πρόσθετα μέτρα των 9 δισ., ακολούθησαν οι προπηλακισμοί υπουργών σε Ηράκλειο και Ιεράπετρα και πριν λίγες εβδομάδες σε Ρέθυμνο και Χανιά!

Σειρά έχει τώρα η πλατεία Συντάγματος! Φύγετε! Δε σας αντέχει άλλο η παραγωγική, δημιουργική και υπεύθυνη κοινωνία της χώρας μας!».

Α.Χ.

Σχόλια