"Μικρά κ' Περίεργα"

Μπερδεύτηκαν...

Κάπου μπερδευτήκαμε και εμείς, παρακολουθώντας την αντιπαράθεση με φόντο το πάρκο Γεωργιάδη μεταξύ Ηλία Λυγερού και δημοτικής Αρχής στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο...

Η δημοτική Αρχή σχεδιάζει να καλλωπίσει και να αναβαθμίσει το πάρκο Γεωργιάδη, μέσω μιας μεγάλης παρέμβασης. Το θέμα ήρθε εκτός ημερήσιας διάταξης στο Συμβούλιο προς έγκριση, λόγω επείγοντος χαρακτήρα που είχε να κάνει με τις σφιχτές προθεσμίες υποβολής προτάσεων προς χρηματοδότηση.

Ο επικεφαλής των "Ενεργών Πολιτών" διαμαρτυρήθηκε έντονα, ωστόσο, για το ότι η δημοτική Αρχή ζήτησε την έγκριση του Σώματος για μια παρέμβαση που το Σώμα είχε εγκρίνει πριν από ένα χρόνο, με άλλο τότε προωθούμενο έργο!

Ο Ηλίας Λυγερός εμφανίστηκε ενοχλημένος όχι για αυτή καθαυτή την παρέμβαση στο πάρκο, αλλά, όπως είπε, για το ότι η δημοτική Αρχή κράτησε στο σκοτάδι τις παρατάξεις... Δεν ενημέρωσε πως η Αρχαιολογία είχε ανάψει "κόκκινο" στο έργο που πέρσι είχε εγκριθεί από το Συμβούλιο και, αντιθέτως, ήρθε να αιφνιδιάσει το Σώμα φέρνοντας το θέμα προς έγκριση την τελευταία στιγμή...

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιάννης Αναστασάκης απάντησε πως το νυν έργο δεν ακυρώνει το προηγούμενο. Απλά πρόκειται για μια μεγαλύτερη παρέμβαση!

ΜΠ.Σ.

Σχόλια