"Μικρά κ' Περίεργα"

Κύριε πρόεδρε, υπάρχουν και όρια...

Δεν ξέρω αν υπέχει και ποινικές ευθύνες -άγνοια δε νοείται- αλλά σίγουρα είναι πρωτοφανής πρόκληση, για την οποία ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ δεν έχει καμία δικαιολογία πλέον.

Προσοχή, ο πρόεδρος, όχι αυτός που έχει, όπως και δεκάδες άλλοι, ανάγκη τη δουλειά, ούτε οι επείγουσες ανάγκες υδροληψίας σε μια περιοχή. Το διευκρινίζω για να μην επιχειρηθεί με "πονηριά" να πάει η μπάλα στην εξέδρα.

Χθες στον Προφήτη Ηλία, όπου ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ βρέθηκε με αφορμή την κηδεία του πατέρα του Πρίαμου (συλλυπητήρια Πρίαμε), το προχώρησε όχι μόνο άκομψα, αλλά και προκλητικά με τους υδρονομείς. Εμφανίστηκε στο καφενείο τού ήδη διορισμένου υδρονομέα (κατά τ' άλλα ο πρόεδρος δεν έχει κάνει ακόμη καμία πρόσληψη ελέω ΑΣΕΠ) και εκθείαζε την εργατικότητα (έτσι θα 'ναι, αλλά αλλού είναι το θέμα) και το πόσο καλά κάνει τη δουλειά του!

Ποιου; Αυτού που υποτίθεται θα κρίνουν ο ίδιος ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΗ, την ερχόμενη Πέμπτη, αν θα διοριστεί στη θέση του υδρονομέα! Μάλιστα, ο διορισμένος ήδη, κατά τ' άλλα υποψήφιος, υδρονομέας έχει αναρτήσει στο καφενείο του το πρόγραμμα της υδροληψίας, δηλαδή όλοι οι χωριανοί θα πρέπει να περάσουν από εκεί για να το δουν (τα άλλα καφενεία πού τέτοια τύχη, ε;).

Αυτά τα βλέπει καμιά αρμόδια Αρχή και αν ναι, τα θεωρεί φυσιολογικά; Αλήθεια, ο "καπετάνιος" στη Λότζια, που μέσα από τα σχόλια και τις απαντήσεις που έχουν δοθεί μέχρι σήμερα δεν μπορεί πλέον να πει ότι δε γνωρίζει το θέμα, τι έχει να πει για όλα αυτά; Αισθάνεται ευθύνη ή θεωρεί ότι δεν τον αφορά;

Γ. Σ.

Σχόλια