"Μικρά κ' Περίεργα"

Αποκλεισμένοι οδηγοί στην Λ. Κνωσού

Η αδιαφορία ορισμένων πάντως δεν έχει τέλος... Έτυχε να περνά αναγνώστης μας πρόσφατα από την Κνωσού, ο οποίος μας έκανε γνωστό το παρακάτω συμβάν, που σημειώθηκε μπροστά του λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι.

Στην περιοχή ακούγονταν έντονα κορναρίσματα και πολλοί έσπευσαν να δουν τι συνέβαινε. Ήρθαν λοιπόν αντιμέτωποι με έναν οδηγό αυτοκινήτου, ο οποίος είχε αποκλειστεί από άλλο όχημα που είχε σταθμεύσει ακριβώς μπροστά στο πάρκινγκ του και δεν μπορούσε να βγει για να πάει στη δουλειά του.

Όπως ήταν φυσικό, έψαξε τριγύρω να βρει τον ιδιοκτήτη του 4x4 που είχε παρατήσει το όχημα μπροστά ακριβώς από την είσοδο του πάρκινγκ του, αλλά τζίφος. Έτσι, εκνευρισμένος όπως ήταν ο άνθρωπος, καθώς ετοιμαζόταν να πάει στη δουλειά του και θα αργούσε, άρχισε να πατάει την κόρνα μπας και φανεί από καμιά γωνιά ο οδηγός, αναστατώνοντας άθελά του τη γειτονιά.

Πέρασαν πέντε λεπτά, πέρασαν δέκα, πέρασε ένα τέταρτο, όπου στην προσπάθεια αναζήτησης του αδιάφορου οδηγού του 4x4 είχαν μπει και διάφοροι άλλοι διερχόμενοι πολίτες.

Εκεί λοιπόν που ο αποκλεισμένος οδηγός άρχισε να εξοργίζεται, να σου τον αναίσθητο οδηγό να βγαίνει ήρεμος και χαλαρός από κατάστημα, μη έχοντας "πάρει μυρωδιά" το πρόβλημα που είχε δημιουργήσει τόση ώρα. Όπως ήταν φυσικό, τον αρχίζει ο αποκλεισμένος οδηγός στα... "Γαλλικά" και γίνεται το έλα να δεις, αφού ήδη μετά από αυτό είχε αργήσει να χτυπήσει κάρτα στη δουλειά του, ενώ ο άλλος, ο "έξυπνος", έχοντας τελειώσει τη δική του, δημιουργούσε προβλήματα.

Και διερωτώμαστε σε αυτό το σημείο: Έχουν άδικο όσοι βάζουν κασόνια, καρέκλες ή ό,τι άλλο σκεφτούν μπροστά από τα πάρκινγκ τους, όταν ζουν ανάμεσά μας ασυνείδητοι οδηγοί σαν τον παραπάνω, που σου σπάνε τα νεύρα και σου χαλάνε τη μέρα με τη συμπεριφορά τους, ή απλά όποτε σου συμβαίνει κάτι τέτοιο φωνάζεις το γερανό να το πάρει;

Μ. ΑΝ.

Σχόλια