"Μικρά κ' Περίεργα"

Το αδύνατο σημείο γίνεται δυνατό!

Στη Νέα Δημοκρατία έχουν... σηκώσει τα μανίκια και εργάζονται πυρετωδώς, προκειμένου να οργανωθούν.

Είναι αλήθεια ότι η Ν.Δ. ποτέ δε διακρινόταν για την υψηλή της οργάνωση, ωστόσο υπό την ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη και με την αποφασιστική συμβολή του γραμματέα Λευτέρη Αυγενάκη, αυτό αλλάζει... άρδην!

Μάλιστα, η Ν.Δ. δημιουργεί "Πολιτική Ακαδημία Στελεχών", με στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου επιμόρφωση για τα στελέχη της. Περιλαμβάνει οκτώ θεματικές ενότητες, τις οποίες επεξεργάζεται ομάδα πανεπιστημιακών υψηλού κύρους.

1. "Ιδεολογία - Η πρόταση διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας"

2. "Οικονομία - Ανάπτυξη - Επενδύσεις"

3. "Εξωτερική πολιτική - Ε.Ε. - Διεθνές περιβάλλον"

4. "Δημόσια Διοίκηση - Αυτοδιοίκηση - Δικαιοσύνη"

5. "Παιδεία - Εκπαίδευση - Πολιτισμός"

6. "Υγεία, Κοινωνική Αλληλεγγύη και Κοινωνική Συνοχή"

7. "Διαχείριση Διοίκησης: Ηγεσία - Λήψη αποφάσεων - Διαχείριση κρίσεων"

8. Πολιτική στρατηγική - Πολιτική επικοινωνία - Τεχνικές πολιτικής επικοινωνίας".

Επίσης, εντός του μηνός θα "βγει στον αέρα" το διαδικτυακό φόρουμ της Ν.Δ., με στόχο την αξιοποίηση περίπου τριών χιλιάδων εθελοντών-στελεχών του ιδιωτικού τομέα που ενδιαφέρονται να προσφέρουν στην παράταξη με γνώσεις, εμπειρία και τεχνοκρατική αντίληψη.

Και ταυτόχρονα, οι αίθουσες της Συγγρού... μυρμηγκιάζουν από δραστηριότητα, καθώς καθημερινά γίνονται συναντήσεις, συζητήσεις, ενημερώσεις και άλλες δραστηριότητες.

Χαρακτηριστικό είναι ότι πολλά από τα στελέχη του κόμματος μονολογούν ότι δεν προλαβαίνουν να παρευρίσκονται σε συσκέψεις και συνεδριάσεις, ενώ παλιότερα «κάναμε αμάν» να βρούμε αίθουσα γεμάτη.

Γ. Ψ.

Σχόλια