default-image

Περπατώντας στις λωρίδες των τυφλών

Περίεργα
Περπατώντας στις λωρίδες των τυφλών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περί απαράδεκτων αυτοσχεδιασμών....

Γράφει ο Γ.Σ για την ''μεταφορά'' της λωρίδας των τυφλών και τις διαμαρτυρίες των τελευταίων ,σε κομβικά σημεία του Ηρακλείου, στα παραπολιτικά της εφημερίδας Νέα Κρήτη:  

Πώς καταργείται η εγκεκριμένη μελέτη λωρίδας τυφλών και μάλιστα "σιωπηρά"; Ποιον εξυπηρετούν; Με ποια εγκεκριμένη μελέτη, ποιες αποφάσεις, ποιον προϋπολογισμό και από ποιο Δημοτικό Συμβούλιο έχει περάσει η κατασκευή νέας λωρίδας τυφλών και μάλιστα στη μέση, όπου κινούνται οχήματα τροφοδοσίας και πολιτικής προστασίας; Πουθενά οι λωρίδες τυφλών δεν είναι προς το κέντρο, αλλά στην άκρη. Και κυρίως ποιες εγκρίσεις υπάρχουν για κατάργηση εγκεκριμένης μελέτης με την οποία υπήρχε αυτή που "σιωπηρά" καταργούν και ποια εγκεκριμένη μελέτη για τη νέα; Καλά η αντιπολίτευση, και ιδίως η μείζονα, τον "ύπνο του δικαίου", έτσι;

Περπατώντας στις λωρίδες των τυφλών

Ας το πάω ένα βήμα ακόμα παρακάτω.

Περπατώ στους δρόμους του Ηρακλείου κι ακολουθώ τη λωρίδα των τυφλών σε Ιωνίας, Ακαδημίας, Έβανς μικρή - μεγάλη , κ.ό.κ ……

Η λωρίδα έχει γίνει εφιάλτης για όλους.  Σε πεζοδρόμια μη λειτουργικά ακολουθώντας την σε βγάζει πάνω σε δέντρα, καπάκια φρεατίων, ράμπες για την είσοδο αυτοκινήτων στο χώρο παρκαρίσματος του αυτοκινήτου σου, παρκαρισμένα αυτοκίνητα, μηχανές, κάδους απορριμμάτων, παγκάκια σε στάσεις λεωφορείων.

Παρακαλώ οι της Δημοτικής Αρχής , χθεσινοί - σημερινοί που δεν περπατήσατε πάνω σ αυτά τα πεζοδρόμια να το κάνετε. Σήμερα.

Μετά απαντήστε συνολικά επί μελετών, τελετών παραλαβής - παράδοσης κι ευθυνών.

ΑΓΔ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News