default-image

Η δημόσια τουαλέτα που θα ζήλευε και η καλύτερη νοικοκυρά

Ηράκλειο
Η δημόσια τουαλέτα που θα ζήλευε και η καλύτερη νοικοκυρά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αν μη τι άλλο συγκαταλέγεται μεταξύ των πιο καθαρών δημόσιων τουαλετών που υπάρχουν όχι μόνο στο Ηράκλειο αλλά και σε ολόκληρη την Κρήτη.

Ο λόγος για τις τουαλέτες που χρησιμοποιούν ντόπιοι  πολίτες αλλά και ξένοι  επισκέπτες και οι οποίες βρίσκονται στο πάρκο Γεωργιάδη στο Ηράκλειο,δίπλα στο χώρο στάθμευσης των τουριστικών λεωφορείων.

Σύμφωνα και με μαρτυρίες πολιτών αυτό που τις χαρακτηρίζει είναι η καθαριότητα ενώ αξίζει να τονιστεί ότι μοναδικό έσοδο της γυναίκας που είναι υπεύθυνη για την υγιεινή χρήση τους είναι μόλις ένα ευρώ ξεκαθαρίζοντας παράλληλα η ίδια ότι δεν πληρώνεται από το δήμο(φώτο).

Μάλιστα η εργαζόμενη εκεί στην προσπάθεια της να δημιουργήσει ένα πιο φιλικό  περιβάλλον βάζει την δική της πινελιά στον χώρο, τοποθετώντας λουλούδια και διάφορα αλλά προσωπικά της αντικείμενα, ενδεχομένως ως το καλύτερο καλωσόρισμα για τον επισκέπτη.

Επίσης στο συγκεκριμένο χώρο λειτουργούν και τουαλέτες προκειμένου να εξυπηρετηθούν και άτομα με ξεχωριστές ικανότητες .

Σε κάθε περίπτωση αν η λαϊκή ρήση λέει ότι "η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά" τότε στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτή η φράση που χρησιμοποιεί ο λαός μας ταιριάζει γάντι και σίγουρα μπροστά στην καθαριότητα, την υγιεινή και την έλλειψη μικροβίων το ποσό που ζητείται απο όλους όσοι την επισκέπτονται είναι μηδαμινό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News