default-image

Απάντηση-επιβεβαίωση για την παράνομη χωματερή

Περίεργα
Απάντηση-επιβεβαίωση για την παράνομη χωματερή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χρειάστηκαν αλλεπάλληλες δημοσιεύσεις επί μία εβδομάδα, συνοδευόμενες μάλιστα από φωτογραφικά ντοκουμέντα, για να καταστεί τελικώς εφικτό να πάρουμε απαντήσεις από το Δήμο Ηρακλείου, υπό του οποίου την ανοχή έχει στηθεί παράνομη αυτοσχέδια χωματερή βόρεια της λαχαναγοράς στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού.

Έστω και έτσι, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Καθαριότητας Χ. Μαμουλάκης απάντησε στη στήλη τα εξής: «Με αφορμή σχόλιο στην εφημερίδα "Νέα Κρήτη", θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι, πράγματι, λειτουργούσε αυτή η αυτοσχέδια χωματερή στην περιοχή της λαχαναγοράς. Με την ανάληψη των καθηκόντων μου πριν από λίγες ημέρες και τη σχετική ενημέρωση που είχα, έδωσα εντολή να κλείσει άμεσα και να αποκατασταθεί πλήρως ο χώρος. Δε γνωρίζω εάν φορτηγά του Δήμου εναπόθεσαν μπάζα ή απορρίμματα στο συγκεκριμένο σημείο - κάτι που αν έγινε είναι φυσικά κατακριτέο - είμαι όμως βέβαιος ότι δεν πρόκειται να ξανασυμβεί ανάλογο περιστατικό και ο συγκεκριμένος χώρος θα γίνει πολύ πιο όμορφος απ' ό,τι ήταν πριν».

Δε χρειάζεται κανένα άλλο σχόλιο μετά την πλήρη παραδοχή και επιβεβαίωση της στήλης. Βεβαίως, όπως καταλάβατε - για μια ακόμη φορά - οι υπεύθυνοι βρίσκονται στο απυρόβλητο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News