default-image

Χαμός με το ντουέτο

Περίεργα
Χαμός με το ντουέτο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πληροφορίες που φέρουν τους παράγοντες της Λότζιας να κατακλύζουν χθες το τηλεφωνικό κέντρο του Ληξιαρχείου, στην πλατεία Δασκαλογιάννη, για να αναζητήσουν συγκεκριμένες ημερομηνίες γέννησης, ελέγχονται ως ανακριβείς.

Μαθαίνω ότι μια ματιά στα βιογραφικά των αντιδημάρχων και λοιπών δημοτικών στελεχών ήταν αρκετή για να εντοπιστεί το δημοτικό ντουέτο που συνδέεται ηλικιακά αλλά και κομματικά, και έχει στοχεύσει στη μεθοδική απαξίωση προσώπων ώστε να επικρατήσει σε δεύτερο χρόνο.

Ωστόσο αν και τα έργα και οι ημέρες τους είναι γνωστά, με αποτέλεσμα να φέρνουν απέναντί τους τούς υπόλοιπους 27 της δημοτικής ομάδας, δε δίστασαν και χθες να εφεύρουν - διά της γνωστής επικοινωνιακής τακτικής που εφαρμόζουν για να πλήξουν όσους θεωρούν εν δυνάμει αντιπάλους τους στο εσωτερικό - τα δημοτικά ντουέτα που τους εξυπηρετούσαν, έτσι ώστε να απομακρυνθούν οι ίδιοι από το κάδρο. Μετά τις σχετικές επισημάνσεις της στήλης, οι τυχόν καλόπιστοι έως και αδαείς που μέχρι πρότινος τα "κατάπιναν" αυτή τη φορά δε "μάσησαν" καν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News