default-image

Δημοτικό ντουέτο...

Περίεργα
Δημοτικό ντουέτο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γνωρίζονται από παλιά, άλλωστε ηλικιακά και κομματικά βρίσκονται κοντά. Τόσο κοντά που πλέον αποτελούν το πολιτικό ντουέτο της Λότζιας. Ωστόσο έχουν καταφέρει οι δυο τους να βρίσκονται απέναντι σε 27. Τους χρεώνουν διαρκή προσπάθεια διαστρέβλωσης της πραγματικότητας έναντι συναδέλφων τους.

Μάλιστα δε διστάζουν να θέσουν σε κίνδυνο την ενότητα της δημοτικής ομάδας, προκειμένου να πετύχουν το στόχο τους. Κατηγορούνται ότι επιδιώκουν τη μεθοδική απαξίωση όσων θεωρούν εν δυνάμει αντιπάλους τους.

Τους ρίχνουν βορά στη δημόσια κριτική με πληροφορίες που, συχνά, όχι απλά δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια - αυτό άλλωστε για τους ίδιους μάλλον είναι μια συνηθισμένη πρακτική - αλλά φτιάχνουν γεγονότα από το απόλυτο μηδέν. Πομποί προκατασκευασμένων μηνυμάτων, τα οποία σερβίρονται σε δέκτες με ευήκοα ώτα, εύγλωττα χείλη και κοφτερές πένες.

Όσο θα συνεχίζουν ανενόχλητοι το έργο τους, τόσο το έργο της δημοτικής Αρχής - όποιο κι αν είναι αυτό - θα αποτελεί αντικείμενο εσωτερικής κριτικής, αν όχι και απόρριψης από την κοινωνία. Γιατί η όποια κρίση θα έχει επιμολυνθεί με τη σπορά της διαβολής και του διχασμού. Άλλωστε για κάποια μυαλά, που θέλουν να πλασάρονται ως νέα, αυτά τα δύο στοιχεία είναι τα βασικά τους συστατικά για να βασιλεύουν... διαιρώντας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News