default-image

Καληνύχτα Βουλή μας

Περίεργα
Καληνύχτα Βουλή μας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ήρθε λοιπόν η μέρα που το απογευματινό της περιλαμβάνει μεγάλες δόσεις "επικοινωνιακού σανού" για τα "χάπατα τούς ιθαγενείς" της με τη συζήτηση των πολιτικών αρχηγών για τη διαφθορά και τη διαπλοκή.

Η χώρα στην πιο κρίσιμη στιγμή της μεταπολεμικής της ιστορίας - οικονομικά, πολιτικά, εθνικά - θα ασχολείται με τη "λασπομαχία" και οι απόρρητες υπηρεσίες της, αντί να είναι σε εγρήγορση για ό,τι συμβαίνει πέριξ και εντός της χώρας, θα είναι απλά στην υπηρεσία της πολιτικής αντιπαράθεσης, όπως διαχρονικά δυστυχώς συμβαίνει.

Έτοιμοι λοιπόν για "ρινγκ" κοινοβουλευτικό, όπου οι ρόλοι είναι εκ των προτέρων γνωστοί και μοιρασμένοι. Στο τέλος οι περισσότεροι αντάμα θα σβήσουν τον... κάματο της νύχτας στο καφενείο της Βουλής ή σε παρακείμενα μπαρ και η ζωή θα συνεχιστεί για αυτούς... Για εμάς όλους τα πράγματα είναι διαφορετικά και άγρια...

Ειδικά τώρα που το πολιτικό σύστημα θα έπρεπε με άλλα και πολύ σοβαρότερα να ασχοληθεί, θα αναλωθεί με τη "λασπομαχία" και τον καλύτερο τεχνίτη στην εφαρμογή της, τον ανεμιστήρα. Καληνύχτα Βουλή μας, η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί και στην Ελλάδα ως φαίνεται θα αργήσει πολύ ακόμη να ξημερώσει..!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News