default-image

Οι αδιάφθοροι

Περίεργα
Οι αδιάφθοροι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σκηνές από τη χολιγουντιανή υπερπαραγωγή του 1987 με τους "αδιάφθορους" αναμένεται να ζήσουμε απόψε στη Βουλή. Ο πρωθυπουργός, ως άλλος Κέβιν Κόστνερ στο ρόλο του αστυνομικού Έλιοτ Νες, όπως όλα δείχνουν, θα επιχειρήσει πολιτικά να αποκαταστήσει την τιμή της χώρας, αποδίδοντας στη λαϊκή ετυμηγορία τα κόμματα εξουσίας που ενεπλάκησαν σε σειρά σκανδάλων τα χρόνια που διακυβέρνησαν τον τόπο.

Υπόθεση Βγενόπουλου, Λίστες Λανγκάρντ-Μπόγιαρνς, Siemens, τραπεζικά δάνεια σε ΜΜΕ και εκβιαστές δημοσιογράφοι θα βρεθούν στον πυρήνα της συζήτησης προ ημερήσιας διάταξης, που θα διεξαχθεί με πρωτοβουλία του Αλέξη Τσίπρα.

Δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί αυτή η συζήτηση και κυρίως τι αποτέλεσμα θα έχει - άλλωστε αυτό θα κριθεί τις αμέσως επόμενες ώρες - εκείνο πάντως που σίγουρα γνωρίζω - με τις φτωχές γνώσεις που διαθέτω για κάποια από τα έργα της 7η τέχνης - είναι ότι ο Κέβιν Κόστνερ, αν και πρωταγωνιστής στη γνωστή κινηματογραφική παραγωγή, έγινε απλά η σκιά του Σον Κόνερι, ο οποίος, αν και είχε δεύτερο ρόλο, κατάφερε να κερδίσει τους κριτικούς. Ο Κέβιν Κόστνερ, παρά τις φιλότιμες και αδιάφθορες προσπάθειές του, απέτυχε να πείσει, έχοντας μάλιστα απέναντί του τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο στο ρόλο του Αλ Καπόνε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News