default-image

Φαν της Μενεγάκη ο νέος σύμβουλος Τσίπρα

Περίεργα
Φαν της Μενεγάκη ο νέος σύμβουλος Τσίπρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είναι αρνητής στράτευσης, αδιόριστος εκπαιδευτικός, σερβιτόρος, μέλος της ΚΝΕ, ιδρυτικό μέλος του Συνασπισμού, αδελφός πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, φίλος του Αλέξη Τσίπρα και φανατικός θαυμαστής της Ελένης Μενεγάκη! Με αυτό το "σπουδαίο" βιογραφικό λογικό ήταν να διοριστεί ειδικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού.

Ο λόγος για τον Νίκο Καρανίκα, ο οποίος διορίστηκε στη θέση του ειδικού συμβούλου στο γραφείο Στρατηγικού Σχεδιασμού της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού.

Όπως δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με απόφαση του ίδιου του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ο Νίκος Καρανίκας έχει αναλάβει καθήκοντα συμβούλου από τις 02-1-2016.

Οι δαιμόνιοι χρήστες του Twitter ανακάλυψαν μία αδυναμία του νέου ειδικού συμβούλου, που δεν είναι άλλη από την Ελένη Μενεγάκη.

Αυτό προκύπτει τουλάχιστον από τα tweets που κυκλοφορούν στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο. Σε αυτά ο ειδικός σύμβουλος του πρωθυπουργού όχι μόνο τουιτάρει στη διάσημη παρουσιάστρια, αλλά δηλώνει κιόλας ότι «δεν τον κοιμίζει» και «τον κρατά ορεξάτο». «Βλέποντάς σε, οργανώνω τις δουλειές μου», έγραφε ο Νίκος Καρανίκας στην Ελένη Μενεγάκη το 2011, ενώ και τα επόμενα χρόνια συνεχίζει να εκφράζει τον θαυμασμό του για το πρόσωπό της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News