default-image

Όταν ο τράκτορας "καβάλησε" το πεζοδρόμιο

Ηράκλειο
Όταν ο τράκτορας "καβάλησε" το πεζοδρόμιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αν δεν έχεις που να παρκάρεις ,αφήνεις το όχημα σου όπου βρεις. Αυτή είναι η κλασσική σκέψη τις περισσότερες φορές του Έλληνα οδηγού και ο κανόνας ως γνωστόν, επιβεβαιώνεται καθημερινά χωρίς να χρειάζεται η εξαίρεση του.

Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που δεν πρόκειται για ένα απλό ΙΧ αλλά για ένα μεγάλο σε μέγεθος φορτηγό και μάλιστα τράκτορα;

Τότε το πεζοδρόμιο δεν είναι αρκετο και δεν φαίνεται να χρησιμεύει και πολύ ούτε καν και η μπάρα που βρίσκεται εκει για την έλευση ΑΜΕΑ. Τι γίνεται λοιπόν; Επιστρατεύεται και μέρος του δρόμου.

Η  περίπτωση οδηγού νταλίκας που αψήφησε το ενδεχόμενο, το πεζοδρόμιο που βρίσκεται επί της οδού Θερίσου στο ύψος της εκκλησίας του Αγίου Ελευθερίου, να χρησιμοποιείται για πεζούς και ΑΜΕΑ ανεβάζοντας ανενόχλητος το βαρύ όχημα του ξεπερνάει κάθε προηγούμενο.

Αλλά ποιος νοιάζεται; Είναι και βράδυ; Και σιγά να μην περάσει και καμία τροχαία;

Την δουλειά μας να κάνουμε βρε αδερφέ και το σταυρό μας γιατί να προσθέσουμε και το γεγονός ότι  ακριβώς πάνω από εκεί που στάθμευσε η νταλίκα,βρίσκεται  μπαλκόνι το οποίο και το βαρύ όχημα  απλά και μόνο το έγλειψε και κατά τα άλλα έμεινε αλώβητο από την ξαφνική επίσκεψη..

Είπαμε την δουλειά μας να κάνουμε;

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News