default-image

Γαλάζιο συνέδριο και τεράστια εξοικονόμηση

Περίεργα
Γαλάζιο συνέδριο και τεράστια εξοικονόμηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το 10ο Τακτικό Εθνικό Συνέδριο της Ν.Δ. θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, κατά το τριήμερο από 22 ως 24 Απριλίου. Ο προσυνεδριακός διάλογος συνοδεύεται από δημόσια διαβούλευση για το καταστατικό στην ιστοσελίδα synedrio.nd.gr και με στόχο να δημιουργηθούν οι βάσεις για ένα σύγχρονο κόμμα που θα είναι ανοιχτό στην κοινωνία.

Στις 20 Μαρτίου προβλέπεται να εκλεγεί ο νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, πράγμα που είχε ως συνέπεια να παραιτηθεί από τη θέση του ο νυν, Σάκης Ιωαννίδης. Σε ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει ότι διαφωνεί με την απόφαση του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη να ανακοινώσει διεξαγωγή εκλογών, πριν ο ίδιος ολοκληρώσει τη θητεία του, όπως ορίζει το καταστατικό της νεολαίας της Ν.Δ. Κατά τα λοιπά, σύμφωνα με το προσυνδεριακό χρονοδιάγραμμα, οι εκλογές για την ανάδειξη προέδρων Νομαρχιακών Οργανώσεων θα γίνουν στις 17 Απριλίου, ενώ το προσχέδιο του καταστατικού θα δημοσιοποιηθεί στις 18 Απριλίου.

Όλα τα παραπάνω θα βρουν τη Ν.Δ. σε νέα στέγη. Το κόμμα, από τα γραφεία της λεωφόρου Συγγρού, θα βρεθεί στην Πειραιώς 62, στην περιοχή του Μοσχάτου, σε κτήριο στο οποίο στεγαζόταν η εταιρεία JVC. Από 95.000 ευρώ ενοίκιο θα πληρώνει 9.000 ευρώ... Μιλάμε για τεράστια εξοικονόμηση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News