"Μικρά κ' Περίεργα"

Αγροτικά γλέντια σε εξέλιξη

''Ο αγώνας θα συνεχιστεί μέχρι τέλους'' είναι το μήνυμα που στέλνει προς την κυβέρνηση ο πρόεδρος της ΟΑΣΝΗ Γιώργος Τζωρτζάκης κατηγορώντας πρώτον την κυβέρνηση ότι το κάλεσμα της για διάλογο είναι επικοινωνιακό και δεύτερον ότι καταβάλει προσπάθεια για να διασπάσει τον αγώνα τους.

Μήνυμα του ιδίου και προς τους επικεφαλείς των μπλόκων ανά την Ελλάδα πως εντός των ημερών θα ξεκαθαρίσει το ποιος αγρότης υποχώρησε και γιατί.

Ο πρόεδρος της ΟΑΣΝΗ διευκρίνισε πως ο πρωθυπουργός της χώρας στο κάλεσμα του,  που γίνεται μέσω των ΜΜΕ δεν αναφέρει ποιους καλεί και γιατί τους καλεί, ποια είναι τα  σημεία της πρότασης Γ.Κατρούγκαλου που συζητά και ποιες είναι οι κόκκινες γραμμές που ο ίδιος θέτει με τους δανειστές.


Μείζον θέμα φαίνεται να δημιουργείται  για άλλη μία φορά, με τη στάση επικεφαλείς μπλόκων από την υπόλοιπη χώρα , τον τρόπο που κινήθηκαν κατά το συλλαλητήριο της Αθήνας ποια συμφωνία έκλεισαν για να μπει περιορισμένος αριθμός τρακτέρ στην Αθήνα και για ποιο λόγο αποφάσισαν να πάνε σε διάλογο μεμονωμένα κι όχι όλοι μαζί.

Σχόλια