default-image

Μετακομίζει η Ν.Δ. στην Πειραιώς

Ελλάδα
Μετακομίζει η Ν.Δ. στην Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλλάζει στέγη η ΝΔ και μετακομίζει από την Συγγρού στην Πειραιώς. Οι υπογραφές για το νέο κτήριο όπου θα στεγάζονται τα κεντρικά γραφεία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έπεσαν και ο Κυριάκος Μητσοτάκης το ανακοίνωσε μέσω Facebook:

«Βάζουμε σε τάξη το σπίτι μας. Έχω εντολή για οικονομική εξυγίανση στη Νέα Δημοκρατία με διαφάνεια και σεβασμό στο φορολογούμενο. Η Ν.Δ. μετακομίζει και από 95.000 ευρώ ενοίκιο που πλήρωνε μέχρι σήμερα, θα πληρώνει 9.800 ευρώ».

Τα νέα γραφεία της ΝΔ θα είναι στην οδό Πειραιώς 62 και η μετακόμιση υπολογίζεται να γίνει μετά το Πάσχα αφού προηγηθούν απαραίτητες εργασίες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το νέο κτήριο όπου θα στεγαστούν τα κεντρικά γραφεία του κόμματος, είναι ένα βιοτεχνικό κτήριο που ωστόσο, υλοποιεί τη δέσμευσή του Κυριάκου Μητσοτάκη για μετακίνηση σε ένα φθηνότερο κτίριο σε υποβαθμισμένη περιοχή.

//-->

Σήμερα υπογράψαμε και η ΝΔ σύντομα θα μετακομίσει σε νέο κτίριο! Είναι το πρώτο βήμα για την οικονομική εξυγίανση και τη μείωση λειτουργικών δαπανών που οφείλουμε να κάνουμε.

Δημοσιεύτηκε από Kyriakos Mitsotakis στις Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2016
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News