default-image

Ανακούφιση για τους πρώην πενταμηνίτες του Παγκρητίου

Κρήτη
Ανακούφιση για τους πρώην πενταμηνίτες του Παγκρητίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απλήρωτοι από τα μέσα Ιανουαρίου ,παρέμεναν πρώην εργαζόμενοι του προγράμματος πενταετούς σύμβασης που απασχολούνταν στο Παγκρήτιο Στάδιο .

Αν και έπρεπε να είχε πιστωθεί στους λογαριασμούς τους ο μισθός του τελευταίου μήνα μέσω ΟΑΕΔ,αυτό δεν είχε συμβεί προκαλώντας την οργή και αγανάκτηση καθώς άνθρωποι οικογενειάρχες κάποιοι εξ αυτών δεν μπορούσαν να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες.

Μάλιστα όπως μας λέει χαρακτηριστικά ,η κ. Ρούλα , πρώην πενταμηνίτισσα , η ίδια πήρε τηλέφωνο για να διαμαρτυρηθεί στο Υπουργείο Εργασίας ,λαμβάνοντας την απάντηση από την Γραμματεία της Αναπληρώτριας Υπουργού Εργασίας , Ράνιας  Αντωνοπούλου, ότι η όλη διαδικασία είχε καθυστερήσει εξαιτίας ελλιπών στοιχείων που είχαν σταλεί στο Υπουργείο, λαμβάνοντας ωστόσο και την διαβεβαίωση ότι πολύ σύντομα οι πρώην εργαζόμενοι θα έπαιρναν στα χέρια τους και το τελευταίο μηνιάτικο.

Έτσι και έγινε και από το μεσημέρι στους λογαριασμούς των πρώην εργαζομένων στο Παγκρήτιο μπήκαν επιτέλους τα χρήματα , ενέργεια που σαφώς σκόρπισε ανακούφιση στους ανθρώπους αυτούς , οι περισσότεροι εκ των οποίων μάλιστα περίμεναν πως και πως τα χρήματα αυτά για να καλύψουν στοιχειώδεις ανάγκες αυτών και των οικογενειών τους .

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News