default-image

Τι συμβαίνει με το χριστουγεννιάτικο χωριό στην Πλ. Ελευθερίας;

Περίεργα
Τι συμβαίνει με το χριστουγεννιάτικο χωριό στην Πλ. Ελευθερίας;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στολιζόμαστε στην πόλη  , βάζουμε τα φωτάκια μας , τα καραβάκια μας , τα ξύλινα τα σπιτάκια μας , αλλά μάλλον κάτι έγινε λάθος στην Πλατεία Ελευθερίας .

Οι οδηγοί ή οι περαστικοί πεζοί που περνούν περιμετρικά της πλατείας βλέπουν μόνο "πλάτες". Τις πλάτες από τα ξύλινα σπιτάκια που έχουν τοποθετεί για να ενισχύσουν την εορταστική ατμόσφαιρα . Κρίμα , γιατί είναι ακαλαίσθητη εικόνα η οποία αντί να προσκαλεί τον κόσμο να πάει μέχρι την Πλατεία να χαρεί στο κλίμα των ημερών και ακόμη ακόμη να κάνει και τις αγορές του από τους πάγκους του Χριστουγεννιάτικου χωριού, μάλλον τους αποθαρρύνει.

Πλησιάζοντας στα Χριστούγεννα  είναι μαθηματικά βέβαιο ότι οι επισκέπτες της πλατείας θα πολλαπλασιάζονται , και έτσι σίγουρα πολύς κόσμος θα δίνει το παρόν στις δραστηριότητες που φιλοξενούνται στην Πλατεία , οπότε τι μας νοιάζει θα μου πεις αν τα σπιτάκια είναι πλάτη ή μούρη. Και εδώ λοιπόν θα σου πω ότι περιμένω από τη  δημοτική αρχή , πρώτη  από όλους να δίνει το παράδειγμα και να καλλιεργεί την καλαισθησία.

Μας λείβεται που μας λείβεται η αισθητική , ας μην προσθέτουμε κι άλλα λιθαράκια στην κακογουστιά μας

Ανδριανή  Αγγελιδάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News