default-image

Ακαδημαικό Ξεκατίνιασμα

Περίεργα
Ακαδημαικό Ξεκατίνιασμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έλεος, κυκλοφορεί μία επιστολή πρώην προς τέως, στα ακαδημαϊκά σαλόνια που ειλικρινά όποιος τη διαβάσει θα αναρωτηθεί με θλίψη αν αυτό το επίπεδο άλλοτε ταγών του πανεπιστημίου μας, αρμόζει σε ένα από τα κορυφαία ακαδημαϊκά ιδρύματα της Ευρώπης.

Δεν προχωρώ  στη ουσία της επιστολής προς το παρόν, γιατί ο πρώην έχει βάλει "αυτογκόλ" με όσα επικαλείται, χώρια που υπάρχουν και θέματα που ανάγονται σε εκατομμύρια ευρώ κατά τις αναφορές του.

Μένω για την ώρα στο κυριολεκτικά "ξεκατίνιασμα" εντός της επιστολής, που λόγω και των τίτλων, είναι "κατιναριό" με ντοκτορά και βάλε, το οποίο οι όποιοι αναγνώστες της επιστολής δεν πιστεύουν στους οφθαλμούς τους, σε βαθμό που να έχουν σκεφτεί μήπως χρήζουν καμίας διορθωτικής με λέιζερ για "ερευνητικούς σκοπούς" και ραντεβού εκτός ΠΑΓΝΗ, με το αντίστοιχο αντίτιμο.

Αλλά ξέχασα ιατρικές πράξεις εκτός νοσοκομείου απαγορεύονται και μάλιστα να πληρώνονται από ασφαλιστικά ταμεία (γίνονται τέτοια;), παρά μόνο σε ιδιωτική κλινική.  

Η επιστολή που λέτε λοιπόν, είναι μνημείο "ξεκατινιάσματος" και το ερώτημα είναι τώρα αν ο τέως θα απαντήσει και πως στον πρώην, αφού τα περιγραφόμενα αναπάντητα δύσκολα μένουν. Συνάμα ο τέως, έστω και αργά θα αντιληφθεί τώρα, πως αν αντί για περίκλειστες καταστάσεις έκανε βαθιές τομές, κάποιοι δε θα του ζητούσαν και τα ρέστα από πάνω.

Τέλος για να μην ξεχνιόμαστε, όλα αυτά δεν είναι αδιάφορα από το κλίμα των επερχόμενων πρυτανικών εκλογών και τα φερόμενα για την ώρα τρία υποψήφια σχήματα. Ελπίζουμε κάποιοι να κατανοούν, πως η ανάγκη τους να επικρατήσουν δεν τους καθιστά και υπεράνω καταστάσεων, ώστε να είναι έτοιμοι να "γλείψουν εκεί που έφτυναν".

Γ.Σ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News