"Μικρά κ' Περίεργα"

Πλειστηριασμοί: Κανένα σπίτι στα χέρια… ιδιοκτήτη

Τελικά με την πρώτη κατοικία και το φόρο στο κρασί, αποδεικνύεται οτι και αυτή η κυβέρνηση επί 11 μήνες κάνει ομόκεντρους κύκλους χωρίς να κυβερνά.

Ένας λαός απογοητευμένος, ταλαιπωρημένος και εξαπατημένος παρακολουθεί σε πλήρη αποχαύνωση μια κυβέρνηση που τρεις φορές του ζήτησε την ψήφο του και τρεις φορές δεν τήρησε ούτε στο ελάχιστο τα όσα είχε υποσχεθεί.

Ένας λαός που κινδυνεύει πολύ σοβαρά να χάσει την ακίνητη περιουσία του χωρίς καν να ξέρει «γιατί;».

Είναι θλιβερό και για την ιστορία του τόπου και για την ιστορία της Αριστεράς ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝ.ΕΛ. θα μείνει στη μνήμη του κόσμου ως η «κυβέρνηση του τίποτα».

Μια κυβέρνηση που επί από το Γενάρη του 2015 γυρίζει συνεχώς σε ομόκεντρους κύκλους χωρίς να κυβερνά. Το απόλυτο τίποτα.

Mια κυβέρνηση που υπόσχεται τα πάντα στους πάντες για να περνάει ευχάριστα η ώρα… Μια κυβέρνηση που ο Τσίπρας αναθέτει συνεχώς ανύπαρκτα έργα σε υπουργούς του και κάθε δεύτερη μέρα πατάσσει τη διαπλοκή με βαρύγδουπες δηλώσεις από Συνέδρια και διεθνή φόρα, ενώ όλοι οι κατηγορούμενοι για σκάνδαλα απολαμβάνουν τις βόλτες τους ανενόχλητοι σε κοσμοπολίτικους προορισμούς πίνοντας στην υγειά των κορόιδων.

Ποτέ άλλοτε δεν ειπώθηκαν τόσα πολλά ψέματα και δεν διαψεύστηκαν σε τόσο σύντομα χρόνο.

Τι προβλέπει το νομοσχέδιο για την προστασία της κύριας κατοικίας ;

Έντεκα μήνες ο Αλέξης Τσίπρας χαϊδεύει τα αυτιά του ελληνικού λαού και των δανειστών. Σε όλους λέει αυτό που θέλουν να ακούσουν και αυτό το ονομάζει διακυβέρνηση.

Ειδικά για το θέμα των πλειστηριασμών είναι θλιβερή η εικόνα του ίδιου του πρωθυπουργού να εμφανίζεται πριν από λίγους μήνες να διαβεβαιώνει το λαό ότι κανένα σπίτι δεν πρόκειται να περάσει στα χέρια τραπεζίτη και τώρα να μαθαίνουμε ότι το 75% των πολιτών θα χάσουν τελικά τα σπίτια τους.

Η εικόνα ακυρώνει τον ίδιο τον πρωθυπουργό ο οποίος όπως βλέπεται - προεκλογικά - πουλούσε το σύνθημα κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη.

Η σιγουριά με την οποία μιλούσε ο κ. Τσίπρας είναι τουλάχιστον αδικαιολόγητη και δείχνει παντελή έλλειψη εμπειρίας και παντελή αίσθηση της πραγματικότητας.

Δείτε τι έλεγε στις συνεντεύξεις Tύπου για την πρώτη κατοικία και θα καταλάβετε.

Σήμερα, μετά τις εντολές των δανειστών ο κ. Τσίπρας είναι εξαφανισμένος. Δεν έχει να πει τίποτα στον ελληνικό λαό.

Δυστυχώς, ο κόμπος έφτασε στο χτένι.

Μια παλιά Ρουμανική παροιμία λέει: Με ενάμιση ψέμα γυρίζεις όλο τον κόσμο.

Ο Αλέξης Τσίπρας και ο συνέταιρός του Πάνος Καμμένος κατάφεραν και γύρισαν όλο τον κόσμο, λέγοντας συνεχώς και κατ΄ εξακολούθηση το ίδιο ψέμα.

Μόνο που πλέον ο χρόνος σώθηκε… και θα επιστρέψουν και οι δυο από εκεί από όπου ξεκίνησαν, αν έστω και τώρα δεν αποφασίσουν να αναστέψουν πλήρως την εικόνα , αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει και να θέλουν και να μπορούν, μπορούν;

Γ.Σ.

Σχόλια