default-image

Συνάντηση Βούτση με φωτορεπόρτερ μετά τα παράπονα βουλευτών

Απόψεις
Συνάντηση Βούτση με φωτορεπόρτερ μετά τα παράπονα βουλευτών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με το προεδρείο της Ένωσης Φωτορεπόρτερ καθώς και μέλη του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, συναντήθηκε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης.

 Ο νέος πρόεδρος προσπαθεί να βρει τη χρυσή τομή καθώς από τη μια είναι οι φωτορεπόρτερ που κάνουν τη δουλειά τους κι από την άλλη οι βουλευτές που παραπονούνται καθώς βλέπουν τα προσωπικά τους κρεμασμένα στο διαδίκτυο.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το κάζο της Όλγας Κεφαλογιάννη, που ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, εκείνη αντάλλασε μηνύματα με το κινητό με κάποιον γνωστό της, φίλο της, συνεργάτη της και προσπαθούσε να τον πείσει για τα γκρι μάτια κάποιου συναδέρφου της, πού ήταν κοντά και τα βλεπε καλα και τα οποία παρομοίασε με «κάτι ψαράκια μέσα σε ενυδρείο»

Ο κ. Βούτσης τόνισε προς τους εκπροσώπους των φωτορεπόρτερ την ανάγκη να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί για θέματα που αφορούν προσωπικές στιγμές των εκπροσώπων του Κοινοβουλίου, ενώ και οι δυο πλευρές συμφώνησαν στην ανάγκη να τηρούνται οι κανόνες αυτορρύθμισης, συναντίληψης, ώστε να μην επαναληφθούν παρόμοια φαινόμενα στο μέλλον..

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News