Βλέπουμε τον κόσμο και τρέχει για να προμηθευτεί χοιρινό με 3 ευρώ και κοτόπουλο με μόλις 2 ευρώ το κιλό. Και αναρωτιόμαστε: Μήπως αντί το συγκεκριμένο κρέας είναι καλύτερα να φάμε ρεβίθια;
Τι ποιότητα μπορεί να έχει ένα κρέας το οποίο κοστίζει όσο ένα κιλό... λεμόνια; Πόσο εντατικά πρέπει να έχει εκτραφεί το ζώο που πωλείται φθηνότερα από ένα κιλό φρέσκα καρύδια;
Η αλήθεια είναι πως, εξαιτίας της κρίσης, όλοι κοιτάζουμε πλέον τις τιμές, αλλά πρέπει να σκεφτόμαστε και άλλα πράγματα.
ΕΣΤ